Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 vélemények?

Windows 10 vélemények?

Figyelt kérdés

Érdekelne TI mit gondoltok eme csodás Operációs rendszerről.

Személy szerint nagyon nemszeretem és frissíteni sem óhajtom

Bármiféle trükk ellenére sem. Ti hogy vagytok a dologgal? nektek bejött?

2016. febr. 16. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem munkaeszköz a laptop (Windows7-tel), nem játszani akarok, egy olyan kiforratlan operációs cserepes rendszer, mint a Windows10 nem kell nekem. Erőltetik, de szerencsére a védelem nem engedte át, nem tudta letölteni.

Amikor mindenféle engedélykérés nélkül beletöröl a laptopok drivereibe és beállításaiba, kinek hiányzik?!

2016. febr. 16. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Amióta a Windows 10 megjelent, az fut a gépemen, de csak az első héten volt vele problémám, az is azért, mert ráfrissítettem a 8.1-re. Egy hét után csináltam egy tiszta telepítést, azóta semmi gondom, és nem is értem azokat, akik fikázzák ezt az op.rendszert.

Nem kell itt csempéket meg egyéb hülyeségeket elviselni, csak a megfelelő programokkal személyre kell szabni és észre sem veszed, hogy Win 10 van a gépeden.

[link]

2016. febr. 16. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:
szeptember óta használom, teljesen meg vagyok vele elégedve.
2016. febr. 16. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Kémkedik.

[link]

2016. febr. 16. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
én vhogy leszarom hogy küldi a felhasználói szokás adatokat. eddig is tudtak rólunk mindent, sokat már nem tehetsz ellene.
2016. febr. 17. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Kémkedik? wow. Mondj egy szolgáltatást az interneten ami 2016-ban nem gyűjt rólad adatot.
2016. febr. 17. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!