Windows 8.1-et hogy aktiváljak?
Természetesen eredeti. Régi gépen telepítve volt. Újra felraktam mert már azt akarom használni a rendszer érzékeli a teljes hardver cserét! fórumokon mondják hogy sikerült aktiválni de azt nem hogy hogyan. A microsoft pedig csak olyan mértékben segít a súgója hogy hogyan vásároljak még egyet.. pedig állítólag valahogy átlehet iratni a licenszt. Gépházban a windows aktiválásnál csak kulcs megadás van ami már meg van adva és vásárlás+ ügyfélszolgálat. Felhívtam őket kiderült hogy csak hétköznap dolgoznak és akkor én se tudom a munka miatt mert ahhoz le kell ülni a gép elé hogy bediktáljam azt a hosszú aktiváló kódot ami kér a telefon. Microsoft fiókkal nem lehet megoldani mint másodlagos opcióként ha igen hogy hol keressem azt a funkciót? 0xC004C008 hibakódot ír ki ami kb azt jelenti amit leírtam.
Ha van régi és új géped, akkor egy OEM licence ekkora hardverváltozást már nem enged.
Talán telefonos aktiváláson átmegy.
Nyiss rendszergazdai parancssort (windows gomb + X), és írd be:
slmgr /ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
az x-ek helyére írd be a kulcsodat, majd enter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!