Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell Win 10-re felrakni...

Hogyan kell Win 10-re felrakni a . Net Framework 3.5-öt?

Figyelt kérdés

Interneten találtam rengeteg leírást de egyik sem működik, a rendszer magától meg valamiért nem tudja telepíteni.

A Windows szolgáltatások be- és kikapcsolása menüben ha engedélyezem kiírja, hogy szükséges fájlokat letölteni a Win update webhelyről, de nem történik semmi. LEtöltöttem manuálisan is (200MB) a .NET 3.5-öt, de ahhoz hogy telepítsem szintén kell a .NET 3.5 (?) legalábbis ezt írja, pontosabban itt is azt írja Windows Update webhelyről kell leszedni, pedig letöltöttem az egészet. Ha rákattintok erre az opcióra akkor pedig kijön egy olyan ablak, hogy Szolgáltatások keresése, de semmi nem történik utána, csak megy a zöld csík folyamatosan jobbról balra és ennyi.

Az internetes leírások pedig mindegyike azt írja, hogy kell hozzá a win 10 telepítő, de nekem az nincs meg sajnos.

Valaki ha tudna segíteni azt nagyon megköszönném.

2017. júl. 16. 14:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet letiltottad a Windows Updatet. Engedélyezd és akkor fel tudod tenni utána letilthatod megint.
2017. júl. 16. 14:44
 2/2 AntZ ***** válasza:
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Programok és szolgáltatások ►► windows-szolgáltatások be és kikapcsolása ◄◄ itt kapcsold be.
2017. júl. 17. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!