Van egy sorozat, melyet mkv kiterjesztésben tudtam letölteni. Nekem viszont avi-ra lenne szükségem. De a végeredmény nagyon "kockás" de csak a gyors mozgásoknál. Mi erre a megoldás?
1.Ne haragudj meg, de nem azt kérdeztem mit hagytam ki, ha már ennyire figyelsz a pontosságra és az értelmezésre, hanem hogy milyen lehetséges ötletek jutottak eszedbe amivel kapcsolatban írtam. Másrészt, érdekes módon másnak sikerült értelmeznie annak ellenére, hogy kimaradt a "konvertálás" szó, és elolvasta az apróbb betűs hozzászólást is. Ebből kiderül azért miről van szó. Nem vagyok egy hülye, mint amilyennek érezteted velem, de szerintem egy normális valamilyen szinten informatikához értő embernek, a más formátumra történő "írás" az konvertálásra utal, mint láttad a második válaszadó értette.
2.Köszönöm a segítséget, de rájöttem, hogy a videó kódoló beállítás (AVC h264, {ez is avi}) és a képméretarány (16:9) volt a megoldás. Azokkal a paraméterekkel amit írtál már próbáltam és ugyanolyan kockás volt (mpeg4, divx, xvid). Igaz a bit arány is sokat számít amit írtál, de már nagyon nagy fájlméretet eredményez.
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!