Hogy lehetne azt meg csinálni h a goolgel keresésekre az én saját weplapom elsőre ki jöjjön?
"Programoztam egy weplapot"
Ez egy blog, ezt nem kell programozni.
Első bejegyzés: full helyesírási hiba. Aszongya:
" remélem sokan fogják olvasni és lesz belőle egy kis plusz pénzem!"
Az ebből nem lesz, megnyugtatlak.
UFŐ - szakadok. Többször is leírtad. Még a címkék közt is így szerepel. Kérdező, azt Ó-val írjuk. UFÓ.
Ja, és nincs olyan szó, hogy weplap. Többször írod, nyilván hibásan tudod. WeBlap. B-vel.
Nagyon nagy gondok vannak. Szerezz egy társszerzőt, ha ezt folytatni akarod, mert ezt így senki nem fogja elolvasni.
Amit meg látsz az égen, az repülő, megnyugtatlak. Mondjuk ez nem ide tartozik.
Nos, engedd meg, hogy első kézből gratuláljak az új weboldaladhoz! Biztos vagyok benne, hogy sok-sok érdekes tartalmat olvashatunk majd rajta.
A hírportálod népszerűsítéséhez az első lépést már megtetted - belinkelted (kétszer is!) egy nagy látogatottságú oldalon. Ez már egy nagyon jó kezdés ahhoz, hogy az oldaladat a Google is kidobja. Innentől már csak idő kérdése, és felfedezi a Google.
Utolsó válaszoló köszönöm és igen igyekszek majd jó tartalommal fel tölteni! Még jobban növelted a lelkesedésemet!
37év
Nyilvánvalóan trollkodik.
Az egyébként feltűnt bárkinek is hogy
"hiheteLTen" van
"hiheteTLen" helyett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!