Hogy tudom eltüntetni ezt a gépemről? Nagyon fontos
Figyelt kérdés
A párom letöltött valamit, azóta semmire nem tudok rákeresni, mert ezt adja be!
Sehol nem tudok semmit keresni!Nézzétek meg, és adjatok tanácsot4!Amint bekeresek valamit, rögtön ez ugrik fel!
2010. máj. 18. 21:25
1/11 anonim válasza:
esetleg nézd meg, nincs e ez a lap beállítva kezdőlapnak, töröld az előzményeket, nézd meg kedvenceket, nincs-e köztük. talán valamelyik segít rajtad
5/11 A kérdező kommentje:
Nem reklámnak szántam!A problémám valós!!!Egyszerűen nem tudom hogy törölhetném ki a gépről ezt a szart, mert akár a teszveszen, akár a vaterán beírok valamit a keresőbe, rögtön ezt adja ki, amint a linkem is mutatja!
Valami zenei oldalt , vagy tudom is én mit akart a párom letölteni, de ez lett belőle!!
Aki tud segíteni légyszi írjon!!
Újra kell a gépem telepíteni??
2010. máj. 18. 23:41
6/11 A kérdező kommentje:
2010. máj. 18. 23:49
8/11 anonim válasza:
Egyébként meg nagyon aranyos,hogy fotómasinával/telóval fényképezed a képernyőt ,pedig van egy sokkal sokkal egyszerűbb módja is:ha egyszer lenyomod a Prt Sc gombot elkészült a kép.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez sem jött be !A monitorról eltűnt, de ha bekeresek valamit , szintén visszajön!
Nem tudtam hogy így is lehet képet csinálni ,köszi! :) !!!
2010. máj. 19. 09:28
10/11 anonim válasza:
Most tényleg a vaterán beírod hogy mondjuk Csillagok háborúja DVDét szeretnél vásárolni, erre kapsz egy babakocsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!