AntiSpy Safeguard. Hogy tudnám eltüntetni a gépemről?
Kihuzod a internet kábelodat idéglenessen a gépböl
ujrainditod a gépet csökkentett modba és totalcomanderen
láthatová teszed a rejtett fájlokat
gondolom van kint ikon az asztalon megnézed hogy hova mutat a hivatkozás ,megkeresed és törlöd
De van 1 rosszhirem ez maga egy virus
Üdv
AntiSpy Safeguard=Kemprogram, használhatod a kém programok eltávolítása a blogomból:
Ha tudod honnan toltoted le tedd be a linket az E-Mailomba:
Nem, nem kell ki kapcsolni semmit, úgy ahogy le van írva csökkentet módba, és kiölni a kémprogramot, nagyon segítenél\ ha be tenned a linket ide:
stell89@ymail.com
hogy tudjak videót csinálni erről a kémprogramról, is,
koszi.
Amit a linken mutattál, ott a magyar szöveg kicsit fura... Remélem nem vagyok megint bepalizva. xD Úgyhogy nem nagyon tudom, mit csináljak, egyelőre próbálkozom több mindennel.
Azt pedig, hogy milyen linkről beszélsz, nem tudom. :S Egy program egyszer csak megjelent a semmiből trójait jelezve, én meg letöltöttem ezt az AS-S-t, és paff: leblokkolt mindent.
Ne nézd a magyar szöveget, hanem csináld ami oda le van írva, ugyanis nem vagyok magyar,
:Csökkentet mód
:RKILL
:Malwarebytes.
és aztán tisztítás, itt nem segít minden féllé, próbálkozom mindennel, ez kém program: nézd meg a Pest Detector eltávolítását, ezek majd egy formak:
Link, arról van szó hogy hol, nettezel, milyen web lapon amikor ez a kém program létóltotód a gépedre:
ez a link kéne nekem:
Video:
Pest detector4.1
Ezt csináltam:
Csökkentett módban elindítottam, csak hogy a kémprogram is elindult ennek ellenére. Azért az Rkillt is elindítottam, akkor a program eltűnt, utána Maleware-kijelöltek eltávolítása, és most újraindítottam, erre a kémprogram megint ittvan. Akkor mit csesztem el?
(Am bocs, nem tudtam, h nem vagy magyar. ^^')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!