Hogyan kell ezt a fajta vírust eltüntetni/letörölni a gépemről?
Ma (2011.05.29) bekapcsoltam a gépemet és minden .exe fájl átalakult vagy nem tudom mit csinált de most már .wma fájl.
Utánna olvastam az írták hogy valamilyen spy/trojai vírus lehet . Lefuttatam a vírusirtomat (Nod32) és talált 10 db vírust mindegyiket letöröltem de még mindig nem jó . Amugy a Windows feladatkezelőt is letiltotta de azt sikerült megcsinálnom . Csak a Sajátgépet és a Google Chrome-ot engedi megnyitni . Kérlek titeket aki tud az segítsen , mert nem szeretném újra rakni a gépet. UI: bocs a regényért :)
A netről bejutott egy féreg, wma pedig mp3 fájl. Amennyiben a NOD-od "ingyenes" (valahonnan leszedett licenszes), akkor ne csodálkozz, hogy beengedte. Online Scannerek le tudják szedni.
Valamelyiket töltsd le és futtasd.
Köszi mindenkinek a gyors válaszokat !
Most bekapcsoltam a gépet és nagy csodálkozásomra minden tökéletes , olyan mint elötte . Kb.5 perce a 3éves hugom itt a gépen játszott és elnyomkodott valamit az óta rendessen müködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!