Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen egyszerű tervező,...

Milyen egyszerű tervező, rajzoló programot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Mindössze arra lenne szükségem, hogy méretarányos, tehát centiméterben beírható vonalakkal szerkeszthessek, rajzolhassak meg egyszerű, szögletes bútorvázlatokat. Milyen online, vagy ingyenes megoldás létezik erre?

Köszönöm!

2017. jún. 14. 09:38
 1/7 anonim ***** válasza:
3d? 2d?
2017. jún. 14. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Két irányvonal létezik: vagy valamilyen vektorgrafikus rajzolóprogramot használsz - ilyen például az ingyenes Inkscape ( [link] ) vagy valamilyen CAD-programot használsz. Ez utóbbiból van 2 illetve 3 dimenziós is

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. jún. 14. 10:58
 3/7 A kérdező kommentje:

A lehető legegyszerűbb, 2D-s megoldás érdekelne.

Köszönöm a linkeket, megnézem őket!

2017. jún. 14. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Én sokszor a libreoffice draw-ját használom.Be kell állítani a méretarányt és hogy mm/cm stb legyen. (Eszközök->beállítások->libreoffice draw).

Ha nem akarod,hogy kékkel töltse ki az alakzatokat,akkor ha csinálsz egyet ->jobb klikk->stílus szerkesztése és onnantól a következők már úgy lesznek.

Nézetben meg van rács stb lehetőség..

2017. jún. 14. 11:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Átnéztem a linkeket, köszönöm, de számomra feleslegesen bonyolultnak tűnnek. Nekem valami faék egyszerűségű, szinte pálcikarajz-szintű vázlatokra van szükségem, azzal az egyetlen kitétellel, hogy hosszmérték (cm vagy mm) beállításával lehessen arányos méretű rajzokat készíteni.
2017. jún. 14. 11:42
 6/7 A kérdező kommentje:
4-es. köszönöm, megnézem!
2017. jún. 14. 11:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es! Remek lesz a Draw. Amúgy is terveztem már feltelepíteni a Libre Office-t, most itt volt a kitűnő alkalom! :) Köszi!
2017. jún. 14. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!