Tuđnä valaki mondani/linkelni olyan folyamatábra rajzoló programot, ami feltelepítve 70 MB-nál nem nagyobb?
Jájjj! Ezt már vagy 1 éve ismerem.
90 MB, és még forgatni, még tükrözni se lehet benne mindent.
Halál komoly! Külön Java-s plug-in kell hozzá, hogy tudja az objektumok többségét 90% fokonként forgatni.
És akkor meg milyen alapon eszik fel annyit?!
Hülye egy program ez.
Már próbáltam. Aki nem hiszi, szintúgy próbálja csak ki! (de akkor TÉNYLEG próbálja ki, ne csak 2 kattintásra töltse le)
Az egyetemi WebDisk tárhelyemre szeretném feltenni.
Vagyis már feltettem, mert találtam. Emiatt az a 70 MB is már csak 40 körül van.
Szóval arra kell, hogy amikor órán ilyen feladat van, vagy ép a könyvtárban csinálok egy házi dolgozatot, akkor tudjak ilyen programot is használni bármely egyetemi gépen. A WebDisk az felhasználónként állandó, ellenben minden más a végletekig előre konfigurált és módosíthatatlan, így ami helyen tudok mozogni, az az a 400 MB, amit WebDisk-ként kiosztottak.
És abból a 400 MB-ból már nem sok minden maradt. Nagy részét elvitte a Dev-C++, pár lementett szakdoga, meg azok az egyéb programok, amik nélkül kb. már semelyik gépen se tudok meglenni normálisan. (pl. HxD-Editor, Resource Hacker, 7-Zip, QBasic, stb-stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!