A gép üresjáratban be indítja magától a firefoxot és a belinkeltekhez hasonló oldalak ugranak be rajta mi ez és miképp szüntethető meg?
Az előbb pl szex partner kereső jött be. Teljesen autómatán csinálja. Mikor ki x elem rá kb 10 percre megint be ad valami hasonlót magától. Elég agresszívnak és zaklatónak találom.
Rá kerestem ezekre a vírusokra és ez a Risk Ware.Bitcinminer pontosan ilyen jelszó és személyes adat lopó küldő meg vírus szaqporíató rendszer.
Am gyanus nekem valami ez a felugró ablakos dolog úgy indult 3 napja hogy be jött ez az orosz oldal [link]
Majd ki került az asztalomra egy url link kék ikon olvashatatlan orosz betűkel a neve.
Be került a firefoxba és a chrome ba is a [link] nevű kereső motor. Majd hiába törlöm ki őket a chrome esetében folyton ez jön be bármit csinálok mikor ki lépek és ujra vssza a chromba ez jön be a google helyett. Erőszakos egy dög. A firefoxnál valahogy el tudtam tüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!