Nem ismertek a MoBiMouse-hoz hasonló programot?
Próbáltam azokat a verziókat, amiket ncore-ról lehet letölteni, de régiek már, és nemigen működnek, meg mindenféle fontpackeket töltenek le, amitől megváltozik minden betűtípus mindenhol, és ez eléggé idegesítő, és még így se működik..
Szóval valami ehhez hasonló kéne, ami olyan elven működik, hogy ráviszem a kurzort a szóra, és kiírja a jelentését.
Azt hittem, hogy az nagyjából ugyanaz, amiket én is próbáltam, és csak azért írsz, mert nálad működik.. ncore-on ami fent van háromféle verzió, azokat próbáltam, egyik se működött normálisan..
Pont most próbáltam egy portable verziót, 2007-es volt a legfrissebb verzió, amit találtam, de ahogy látom ez ugyanaz, mint ami ncore-on is fentvan, nem akarom, hogy megváltoztassa a betűtípusokat az egész gépen.. szóval egyelőre nem vagyok előrébb semmivel.. ha tudsz linkelni vagy küldeni olyan verziót, ami nem csinálja ezt, az jó volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!