After effectshez hasonló ingyenes program létezik komolyabb szintű?
@viperM:
Khm... a kérdés valóban érthető úgy is, hogy Kérdező az Aster Effectsnél komolyabb ingyenes programot keres, de gyanítom, hogy nem ez a szándék. Inkább csak általános értelemben véve nem túl gagyira gondolhatott, amellyel normális munkát végezhet. Persze, ezt az értelmezésemet is csak ő tudná egyértelműen igazolni vagy cáfolni.
Utolsónál a pont...
Amúgy youtuber vagyok, általánosan gagyi videós efektekhez kell, pl robbanások, vagy 2 van belőlem stb, illetve alap szintű animációkhoz... csak most kis időre egy rokon szervezése által olyan helyre lesz bejárásom tanulni nagyoktól egy mentor program keretében, ahová nem vihetek be illegálisan szerzett szoftvert saját gépen sem, a cégpolitika miatt.
A "nagyok" tól programozást illetve gondolkodásmódot fogok tanulni, csak közben lesz szabadidőm a hobbimra...
Amúgy találtam pár programot, nekem eddig talán a Natron a legszimpatikusabb, csak kíváncsi voltam, mit ajánlanak a legtöbben, ezért írtam ki ide meg egy pár fórumra a kérdést, de egyértelműen ez a blender vezet eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!