ETS2MP-ben miért lettek ilyen összeesküvők az adminok és miért van ennyi reportolós kisgyerek?
Már a harmadik bannomat kaptam és kezd elegem lenni az egésztől, ebből kettő teljesen igazságtalanul ért, most lehet beszélek itt a semminek meg a levegőbe, de nekik hiába mondanám meg úgy is bannolnának megint, vagy nem foglalkoznának ezzel.
1. Először is azért kaptam bannt mert bugos volt a játék és beállt mindenki a pályán (be voltak fagyva a játékosok)aztán én kikerülgettem őket, közbe meg a akinek máshogy látszott mindez úgy mutatta ezt az esetet mintha mindenkit letúrtam volna a pályáról szó szerint, és egy "reportgomb nyomkodós kisgyerek" egyből jelentett az adminnak, amikor én erről nem tehettem, hogy bugos a játék....
2. Káromkodásért 1 napra szintén bannoltak teljesen igazságtalanul, amikor egy kötözködő gyerek nekem jött én meg teljesen szabályosan közlekedtem majd kiosztottam, és ezért persze, hogy én vagyok a hibás ki más....
3. (Ez elismerem hiba volt, 5 nap ban, de nem feltétlenül volt akkor se igazságos...) Kezdve azzal, hogy folyamatosan elállják az országutat ezek a trollok, én meg berágtam és kikerültem földútról az egész konvojt majd 5 nap bann....
Kicsit már unom, hogy olyan dolgokért tiltják le az embert amit nem szándékosan csinál, a trollokat meg az ok nélküli report nyomogatós kisgyerekeknek meg több joguk van ebben a játékban, az adminok meg mintha összeesküdnének az ember háta mögött, de most komolyan....
Megemlítve még néhány esetet: amikor régebben én is direkt trollkodtam semmi bannt nem kaptam, csak kickeltek, ebbe szintén volt úttorlaszolás, szándékos karomból stb... De az nem mostanában volt, így pedig a kérdésem szerintem érthető, hogy itt trollnak dícséretes lenni manapság, vagy az adminok lettek csak szerintem nagyon mások? A másik meg az ok nélküli reportolgatás amit rühellek, nekem mikor direkt nekem jönnek, bennem van annyi tisztesség, hogy azért sem reportolom, mert nem vagyok hajlandó az ő szintjükre lealacsonyodni, ilyen esetekben rendszerint visszavágok, és inkább én is kárt teszek bennük, persze akkor ők vannak felháborodva, és ne legyek ideges? Nektek volt hasonló élményeket ezzel kapcsolatban?
#5 vagyok.
Engem legutóbb emiatt bannoltak: [link]
(Kék Skoda)
És nem az a baj...hanem hogy 3 hónapra, kb. a semmiért, mert nem tehetek róla hogy egyszer csak ott volt keresztben egy autó, még hogyha tilosban előztem akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!