Miért van az hogy már a nyolc éveseknek is van facebookjuk?
Figyelt kérdés
Nem mintha rám tartozna, hogy ki mikor regisztál rá, igazából csak az érdekel, hogy mégis mi a francot tudnak ők rajta csinálni?2015. ápr. 12. 15:46
1/5 anonim válasza:
Amit bárki más. Játszanak meg írogatnak egymásnak.
2/5 anonim válasza:
Azért mert ingyenes és a technológia folyamatosan fejlődik, eljut bárhova. :D Hidd el lesz olyan is, amikor az éhező Afrikaiak egymást likolják facebookon (na jó ez kicsit erős volt). D:
3/5 anonim válasza:
Ez így van. De csak addig van rendben, amíg nem ismerkednek névtelen idegenekkel. Hiszen egy Spongyabob Kockanadrág akár egy pszichopata is lehet.
4/5 A kérdező kommentje:
Egy rész erre akartam kijukadni, amire a 3-mas válaszoló.
Mást részt meg volt benne egy személyes élményem 8-os koromban, hogy a kis a alsósok állandón irogattak nekem és mindegyik a barátom akart lenni (am lányok voltak), de az iskolában rám se mertek nézni. :D
Na most akkor ennek mi értelme?
2015. ápr. 12. 16:08
5/5 anonim válasza:
facebook-on mindenkinek nagy a szája, ezt jobb ha megtanulod :) ...ma már fejlett a technológia ...a kis 8 éves gyerekek látják ahogy a szüleik, vagy a nagyobb testvéreik nyomják a facebook-ot, és akkor már nekik is kell ...de azt azért megjegyzem, hogy én 8 évesen meséket néztem meg késő estig kint játszottam, nem ilyesmivel foglalkoztam, és nem ismertem a csúnya szavakat se ...:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!