Hogyan tudok gépelt szövegből magyar fonetika szerinti mp3-ban tárolt beszédet csinálni?
Balabolkát próbáltad? (magyar hangcsomagot külön kell telepíteni)
Elfelejtettem írni, hogy a cikk végén az első hozzászólásoknál valaki feltöltött egy komplett csomagot, ami tartalmazza az aktiváló összetevőt is.
Sajnos Eszteren kívül csak Mariskáról tudok még:
Mással nincs igazán tapasztalatom, de talán próbáld ki a SpeakBoard-ot, meg van pár kevesebbet tudó:
ProfiVox-nak egész tűrhetők a férfihang mintái, de sajnos erről aztán semmit nem találtam, csak sok évvel ezelőtti infókat:
Máig se tudom hogy aktiváltam, megtaláltam a végén a leírást azzal se működött, a rarokat nem tudtam kicsomagolni össze vissza próbálgattam felváltva mindkettőt s egyszer csak beindult.:))) Igazi gányolás volt.
Alapvetően MP3 szövegek gyártására kell, egy program mondja ezeket majd ki megfelelő időben. Audio monitor:)))
Van annak a nyelvnek sajátja is de az erős akcentussal megy, alig érteni, de ez legalább magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!