Windows 7 movie maker?
Figyelt kérdés
egyszer már kiraktam a kérdést nem tudom mi sértő ezen szeretném megkérdezni win 7-re hogy tdok movie makert tenni? Köszi2017. máj. 8. 18:07
1/4 DjImipapa válasza:
Nem sértő...csak értelmetlen, semmi támogatása nincs. De a mellékelt lapon keressed meg lent van a letöltőlink(több is):)
2/4 anonim válasza:
Az sok ember baja vele, hogy a movie maker nagyon kezdetleges, vannak sokkal jobb ingyenes alternatívák, már évek óta nem fejlesztik, nem is foglalkoznak vele. Ha movie makerrel készítenek egy videót, arról ordít, hogy vele csinálták. Egy időben annyira népszerű volt, hogy sok embernek már a könyökén jött ki az a 20 effekt, amit a MM tudott.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm de nekem csak egy hang alá vágás kellene. Vagy valami alternatívát tudtok ami ingyenes?
2017. máj. 8. 22:22
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!