Cpt.Price11 kérdése:
A windows movie makert telepítettem, de nem tudom hogy hova rakta?
Figyelt kérdés
Letöltöttem,windows essential 2012 felrakta elvileg,mert csak updatelni lehet,de honnan tudnám előszedni most? Előre is köszi.2017. jan. 4. 19:24
2/8 DjImipapa válasza:
C/ben a windows live mappába kb....:) startmenü-keresőbe beírod, majd a találaton jobbegér-a fájlt tartalmazó mappa megnyitása
3/8 A kérdező kommentje:
Az odáig megvan hogy van kereső,de nem dobja ki,ez a fura nekem... [link] innen töltöttem le,de nem nagyon sikerül sehogy sem előszedni. Valami ötlet?Több helyről is töltöttem le,de egyik sem volt jó,egy elindult meg is tudtam csinálni vele a dolgom,viszont trial volt és nem tudtam elmenteni... Előre köszi a segítsgéket!
2017. jan. 4. 19:39
5/8 DjImipapa válasza:
Ha végképp nem megy( rendszerfüggő!), akkor keress rá a windows movie maker 2.6-os verzióra, az megy mindenen....
6/8 A kérdező kommentje:
Windows 7 Ultimate 64 bites verzio van a gépemen. A 2.6os verzi az már nem trial? Abban már le lehet menteni a videokat nem csak projectként?
2017. jan. 4. 20:02
7/8 tabaki válasza:
1. Nem értem, hogyan jut eszedbe egyáltalán egy ingyenes programot máshonnét letölteni, mint a saját oldaláról. És, hogy még trial változata is legyen, az már feszegeti a szűkös elmém korlátait. A WMM világéletében ingyenes volt.
2. A közismert letöltési hely helyett inkább azt ismertetted volna, hogy mit írtál a keresőbe, amikor nem találtad meg, illetve miért nem opció megnyitni az előzményekből a letöltés könyvtárát, és újra megcsinálni a telepítést, most már jobban odafigyelve.
8/8 tabaki válasza:
3. Khm, esetleg azt is elmesélhetnéd, hogy pontosan mit műveltél telepítéskor, mert nekem egyáltalán nem világos, hogy hol lehet ez eltéveszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!