Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek, ha Movie Makerben...

Mit tegyek, ha Movie Makerben a beillesztett videó nem játszódik le rendesen?

Figyelt kérdés
Csak egy fekete képernyő látható. Talán azért, mert túl sok videót akarok "összegyúrni"?

2017. máj. 7. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább azért, mert nincs hozzá codec telepítve, vagy a beállításokban le van tiltva.
2017. máj. 7. 08:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Már többször is csináltam ilyet, de még egyszer sem fordult elő.
2017. máj. 7. 08:48
 3/10 DjImipapa ***** válasza:
Mondjuk így megmondani eléggé nehéz....mondjuk használj normális szerkesztőt... MM kissé semmire nem jó:)
2017. máj. 7. 08:55
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nem ezért tettem ki a kérdést. Szerintem egy kezdőnek pont jó feliratos gameplay-t készíteni vele.

Offtopic kikapcs, várnám továbbra is a válaszokat.

2017. máj. 7. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Hogy többször csináltál ilyet, az nem garancia arra, hogy az adott OS példányban az adott formátumhoz codec telepítve van.

Mi a forrás videó formátuma és milyen codec-ek vannak telepítve?

2017. máj. 7. 09:05
 6/10 A kérdező kommentje:

.avi, eddig mind az volt, és mindeddig win7-en dolgoztam.

Az első pár videó megy rendesen és kb. 20 van.

A codec-eket hol lehet megnézni?

2017. máj. 7. 09:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Én ugy értelmezem kérdésed, hogy a Makerbe beimportált videod a bal felső ellenőrző ablakban nem játszódik le rendesen. Tehát nem a már kész, lementett video. Egyébként tök minden hol. Lehet codechiány probléma is, de nem valószinű. Mindenesetre töltsd le ezt a kodekcsomagot, nem árt ha a gépen van. Videoban nem tudod megnézni milyenek vannak, az előző is azt kérdezte milyenek vannak telepitve. Itt van tehát ez a csomagtartalom, a 13-as legujabb verziot telepitsed:

[link]

De lehet az is, hogy a Maker szerkesztőd javitásra szorul. (ahogy irják is, nagyon gagyi). Töröld ki és töltsd fel mégegyszer:

[link]

[link] download

2017. máj. 8. 08:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi!(mondjuk nem épp a Softonicot kellett volna belinkelned, hanem monjuk a Microsoft oldalát, de sebaj)
2017. máj. 8. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Én W10-re kerestem ott, nem volt egyértelmű, viszont az innen letöltött kiválóan működik. 2012 óta uis nem támogatja a Microsoft ezen ingyenes szerkesztőjét.
2017. máj. 8. 19:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Aha.
2017. máj. 9. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!