DVD file konvertálása avi formátumra?
Üdv!
Vannak régi DVD-im fellépésekről ezeket szeretném átkonvertálni avi-ra, tudtok hozzá valami ingyenes programot ami lehetővé teszi ezt?
MakeMKV-val már próbáltam de a tv nem játssza le, annak ellenére,hogy az mkv file-okkal eddig sosem volt gondja. A válaszokat előre is köszönöm.
Köszi szépen a választ mindenképpen megpróbálom! :D
Nem is a minőség miatt csinálom :D
Valamikor régen a DVDX nevű programmal konvertáltam DVD-t avi-ba, de már nagyon régóta nem használtam, ne kérdezd, hogy hogy kell beállítani, mert már nem tudom. A program még létezik, itt a linkje. Kodek pakkot telepíteni kell hozzá (xvid, divix).
Én konvertálgattam anno. Szerintem a HandBrake 0.9.3 verzió, vagy az AutoGordianKnot, illetve XMediaRecode.
Xvid kodekkel csinálnám, abból is Koepi's XviD Codec amit javaslok. 720p szélesre kell belőni.
Viszont, ha nem volt gond az mkv-val, meg kéne nézni, mi lehet a gond, mert mkv-val már elvileg jobb minőséget érhetsz el kisebb fájlméret mellett. MeGUI program nagyon príma. A MakeMkv-vla mintha én is szívtam volna, szóval lehet az a ludas. MeGUI mellett, a HandBrake is készít mkv-t egyébként, lehet az egyszerűbb, bár van MeGUI-ra leírásom.
Szóval sereg jó progi van, te pont a makemkv-val próbálkoztál...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!