Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » DVD file konvertálása avi...

DVD file konvertálása avi formátumra?

Figyelt kérdés

Üdv!

Vannak régi DVD-im fellépésekről ezeket szeretném átkonvertálni avi-ra, tudtok hozzá valami ingyenes programot ami lehetővé teszi ezt?

MakeMKV-val már próbáltam de a tv nem játssza le, annak ellenére,hogy az mkv file-okkal eddig sosem volt gondja. A válaszokat előre is köszönöm.

2017. máj. 4. 16:43
1 2
 1/13 Dongaben ***** válasza:
Mielőtt mást próbálnál... A legtöbb TV nem kezeli a külső HDD-ket. Ha ezzel próbáltad, akkor nézd meg pendrive-al.
2017. máj. 4. 16:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Pendrive alatt próbáltam.
2017. máj. 4. 17:12
 3/13 Dongaben ***** válasza:
Én kb. 4 éve szabadultam meg az összes DVD filmemtől. Akkor még volt a gépemen Nero programcsomag...ezzel csináltam DivX-et. Ma már csak a "WinX Free MP4 to AVI Converter"-t használom néha. Program rengeteg van! Csak annyi tippet adnék, hogy a DVD minőségből sosem lesz jobb...bármilyen formátumba is van konvertálva.
2017. máj. 4. 17:20
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ mindenképpen megpróbálom! :D

Nem is a minőség miatt csinálom :D

2017. máj. 4. 17:57
 5/13 A kérdező kommentje:
mondjuk ezzel csak mp4-ből lehet avi-ba nem? nekem viszont rendes DVD-t kéne avi-ba átalakítani.
2017. máj. 4. 17:58
 6/13 Dongaben ***** válasza:
Hát...Ezt nem is megoldásképp kínáltam. Amúgy meglepett, hogy mennyire leapadt az elmúlt években a "DVD to AVI" segítség... A legjobb minőség a DrDivX-el volt elérhető... Azt mondanám: Ha van rá idő, akkor érdemes párat kipróbálni.
2017. máj. 4. 18:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Már többet is kipróbáltam de a TV-m amin teszteltem volna valamiért egyiket sem játssza le, lehet másik TV-n is kipróbálom :D
2017. máj. 4. 20:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Valamikor régen a DVDX nevű programmal konvertáltam DVD-t avi-ba, de már nagyon régóta nem használtam, ne kérdezd, hogy hogy kell beállítani, mert már nem tudom. A program még létezik, itt a linkje. Kodek pakkot telepíteni kell hozzá (xvid, divix).

[link]

2017. máj. 4. 23:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Format factory tud ilyet.Ingyenes magyar nyelvű.

[link]

2017. máj. 5. 04:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Én konvertálgattam anno. Szerintem a HandBrake 0.9.3 verzió, vagy az AutoGordianKnot, illetve XMediaRecode.

Xvid kodekkel csinálnám, abból is Koepi's XviD Codec amit javaslok. 720p szélesre kell belőni.

Viszont, ha nem volt gond az mkv-val, meg kéne nézni, mi lehet a gond, mert mkv-val már elvileg jobb minőséget érhetsz el kisebb fájlméret mellett. MeGUI program nagyon príma. A MakeMkv-vla mintha én is szívtam volna, szóval lehet az a ludas. MeGUI mellett, a HandBrake is készít mkv-t egyébként, lehet az egyszerűbb, bár van MeGUI-ra leírásom.

Szóval sereg jó progi van, te pont a makemkv-val próbálkoztál...:(

2017. máj. 8. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!