. Webm fájlt melyik programmal lehet átkonvertálni?
Sajnos a youtube átáll erre a fájlformátumra, egyre több videó így jön le. A W Movie Maker nem tud vele mit kezdeni, pedig valamit szerkeszteni szeretnék a fájlon. A neten rákerestem a konvertálási lehetőségekre. Először letöltöttem az Apowersoftot, amit a .hu oldalon egyértelműen ingyenesnek tüntetnek fel. A program gyönyörű konvertálást csinál: 1 percet. Kaptam egy üzenetet, hogy ez egy próba verzió, vásároljam meg, kb. 12e Ft-ért. Aztán a videotovideo programot kínálta fel a net, de gyakorlatilag hiába hívom be a fájlt. ahogy rákattintok a konvertálásra, már jön is a piros tiltó jel.
Tehát:
- elsősorban keresek egy konvertálót a .webm fájlhoz
- vagy egy olyan szerkesztőt, ami megbirkózik ezzel a fájllal.
Köszönöm a segítő - és nem kritizáló - hozzászólásokat :)
Szuper lehetőség
lenne, de nem reagál egyáltalán azokra a linkekre, amik eredetileg .webm formátumú fájlt tartalmaznak.
Arra viszont mindenképpen jó, hogy ha beírom a szükséges formában a linket és kattintok, azonnal megtudom, hogy a letölteni kívánt fájl .webm formátumú.
ffmpeg még mindig mindent tud.
A youtube meg csak kényszerből használ webm-et, igazából h264/aac az alapformátuma az összes videonak, ebből készülnek a webm-ek, de nem minden esetben.
Innan letöltöttem a w-os zipet. De aztán mit kellene csinálni? Mert kicsomagolva a zipet, nincs benne telepítő!
Ipor Sircer
innen is leszedtem, itt meg ffmpeg.exe.7Z néven jött le, amit szintén nem tudd aw-om megnyitni.
Kaphatnék egy olyan linket, ahonnan normálisan letölthetem az ffmpeg-et?
Mert nem telepíteni. Ott az ffmpeg.exe és fut magától. Varázslat, mi?
(mellesleg a youtube is ffmpeg-et használ a videok konvertálására)
"kicsomagolva a zipet, nincs benne telepítő"
Nagy ügy... minek mindent telepíteni?
De az is igaz, hogy nem a lakájlelkű programok kényelméhez szokott felhasználóknak való, akármilyen zseniális is máskülönben. Én egyebek melltt ezért sem mertem ajánlani.
Az ffmpeg.exe-re kattintva olyan, mintha kicsomagolna és telepítene valamit, de aztán nem történik semmi. Nincs hely, ahova linket írhatnék...
Ipor Sircer! Hogy érted, hogy Ott az ffmpeg.exe és fut magától.???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!