Nagyon egyszerű de stabil videoszerkesztő programot, keresek . Ts formátumra, csak reklám kivágásra, és ha egyben van két film azt külön elmenteni konvertálva. Semmi egyéb extra,70-100 euró - ig tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
beltéri egységgel veszek fel,.ts HD formátum az import, mkv és mp4 be konvertáljon és mentsen egyben. nem 600 usd vegasra gondoltam. köszönöm előre is2016. okt. 4. 11:45
1/7 anonim válasza:
Ezek mind jók, a CyberLink Power Director nagyon jól használható, a Nero viszont magyar nyelvű (talán a Pinnacle Studio is):
2/7 anonim válasza:
Nem akarok kötekedni, de a PowerDirectorról sok mindent el lehet mondani, de hogy stabil lenne, azt NEM. A leginstabilabb videószerkesztő.
Videopad, Sony Movie studio.
3/7 DjImipapa válasza:
Én se akarok kötekedni, de aki a powerdirectorra azt mondja, hogy nem stabil, aztat pofonkenem!!!:) w7-w8-on is azt használom évek óta, semmi baja nekije!
4/7 anonim válasza:
Akkor jelentkezem egy pofonért !! :)
5/7 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a gyors hasznos válaszokat, én is videopad, a cyber powerdirector, MAGIX Movie ill. sony movie között tétovázok. Már csak abban kérnék segítséget, hogy .ts formátumot melyik nyit vagy nem nyit meg, ill. mkv ba melyik renderer biztosan vagy nem.
2016. okt. 4. 18:31
6/7 DjImipapa válasza:
Majd ha egyszer összefutunk lerendezzük, most éppen nem érek rá.....:)
TS formátum....érdekes lehet, nem vagyok pöpec biztos, hogy a szerkesztők beveszik....:(
7/7 DjImipapa válasza:
Ha kapnék egy rövid TS-filét, akkor bevizsgálnám, nálam minden videószerkesztő megvan...na jó a java legalábbis:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!