Mozilla Firefox (52-es verzió) esetén a Fájl - Hivatkozás küldése e-mailben funkció esetén végtelen lap nyílik meg, amíg "ki nem lövöm" Mi a megoldás?
Nem tudom. Nálam semmi ilyesmit nem csinál. Jön egy ablak ahol ki kell választani a levelezőt, utána megnyitja a levelezőt.
52.0.1 (64-bit) ESR verzió.
Soha nem használtam ilyen módon a böngészőt, de simán meg tudod kerülni ha felcseréled a műveleteket.
A böngészőt használva az történik hogy vágólapra helyezi a linket, megnyitja a levelezőprogramot és beilleszti azt.
Ha viszont te magad másolod ki a címsorból a linket a megnyitott üzenetablakba, akkor nincs szükséged a menüpontra. Igaz, hogy megnő vele az idő amíg elvégzed és pont egy triviális eljárást bonyolítasz meg, de legalább nem fordul végtelen ciklusba.
(amúgy megnéztem 53-ban és nekem sem csinál ilyet, lehet neked más zavar be - valami böngésző-kiegészítő esetleg).
Kösz, de ezzel nem segítettél: nekem is működött. Megkerülni is tudom, csak nem szeretném: éppen emiatt a funkció miatt használom/használnám a Firefoxot. Az, hogy valamilyen beépülő okozhatja, azzal nem jutottam előrébb.
Amúgy megpróbáltam teljesen leirtani a gépemről, de valamiért valószínűleg nem lehet, mert az újratelepített 53-as is nálam ugyanezt produkálta.
Valódi megoldást keresnék, nem elkerülőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!