Megoldás végtelen reboot-ra friss win7 installnál?
Figyelt kérdés
Érdekes a szituáció:
Vettem használtan egy laptopot (Lenovo thinkpad), amire egy próbaverziós windows 7 volt telepítve (hogy ki lehessen próbálni, működik-e), de gondoltam felteszem rá a "rendeset" egy régi telepítőlemezről, amit már sokat használtam (gond nélkül).
Települ is, viszont miután az install végén újraindul a gép, nem hajlandó bootolni, még a töltőképernyőt sem hozza be, közvetlen azelőtt újraindul a művelet.
Próbáltam indítási javítást csinálni, ultimate és professional verziót telepíteni, és a telepítő által felkínált formázást is (ami ~ 5 mp-ig tartott, tehát abban azért kételkedem), de semmi nem vált be. Ötletek?
2016. jan. 22. 20:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!