Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi értelme van a böngészők...

Mi értelme van a böngészők örökös, állandó új verzióra frissétéses dolognak?

Figyelt kérdés

A mozillám felkínálta az 52-re frissítést. Rá klikkeltem azóta nem tudok belépni a levelező rendszerembe xd. Ugyanis nem tartja biztonságosnak a kapcsolatot. Állítani meg sehol nem tudok, hogy engedje. A francnak az ilyen új verzió, aki ezt csinálja, nem nézi, hogy milyen sz*rt ad ki a keze közül ?

Most töröltem az egészet és a marha lassú mozilla 13-al vagyok kénytelen böngészni.

2017. ápr. 21. 14:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért, mert a webes technológiák olyan gyorsan fejlődnek, hogy lépést kell tartsanak a böngészők. Az új szabványokat támogatniuk kell, egyébként senki nem használná őket, mert nem mennének rajtuk a weboldalak. Ezen kívül biztonsági okai is vannak, illetve hibákat javítanak ki.

Amúgy az új veriókkal együtt azt is el tudod olvasni, hogy milyen újdonság került bele, akkor pontosan megtudod, hogy miért fontos.

A Firefox nagyon jól írta, hogy nem biztonságos a kapcsolat, ahogy azt az előttem lévők már nagyon jól elmagyarázták.

2017. ápr. 21. 20:28
 12/13 A kérdező kommentje:

Az odáig rendben van, hogy a bal felső sarokban ha rákattintok a pici ikonokra akkor tájékozódhatok, hogy mi újság van biztonsági szempontból az adott oldalon.

Na de az, hogy beírok jelszót, felhasználó nevet és csak "pörgök pörgök" egy kopasz fehér oldalon, na hát ez azért nonszensz. Ilyen ortopéd módon kizárni a saját fiókomból.

2017. ápr. 22. 03:05
 13/13 anonim ***** válasza:
60%
Minek használsz fos email szolgaltatót... (gonolom freemail/citromail szintű szar)
2017. ápr. 22. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!