Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért csak 20 FPS-em van GTA...

Miért csak 20 FPS-em van GTA V-ben?

Figyelt kérdés

Nagyon idegesít. A sima Vsncy az ugye 60 és a half, a hatvan fele, 30-nak kellene hogy legyen.

Erre ez a fogyatékos g.eci 20 fps-re fixálja le......................................

Mitől van ez?

Mérgemben le is töröltem és a gépbe is rúgtam egyet.

#akad #GTA 5 #vscny
2017. ápr. 19. 15:24
 1/4 P.O.C. ***** válasza:
A rúgás nem ér semmit, teljes erőből a tetejére kell vágni ököllel. Utána még több is lesz, mint 60 FPS.
2017. ápr. 19. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:
lehet gyenge a gép? XD
2017. ápr. 19. 15:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem, nem gyenge. Az estek többségén meg van a 60 FPS, viszont én az advanced beállításokon kívül mindent be és magasra kapcsolok, hogy betyárosan jól nézzen ki, 1920x1200-as felbontáson.

Ilyen körülmények között meg van, hogy képes 40 fps-el is menni bizonyos helyeken, az meg rettentően zavarja a szemem. Hirtelen 60-rol 40-re...

Annak idején mikor belőlem 30-ra az olyan fixen, betonstabilan volt folyékony, hogy öröm volt nézni. Mint a PS4-en, csak szebb grafikával.

A gép az egy i5 2500K, 8GB ram, r9 280

2017. ápr. 19. 15:34
 4/4 P.O.C. ***** válasza:
Nem a gépeddel van a baj. Mindenki panaszkodik a gétéa ötre, akinek AMD chipsetes VGA -ja van, tele vannak vele a fórumok. Szóval emiatt ne verd szét szerintem.
2017. ápr. 19. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!