Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 új frissítése az...

Windows 10 új frissítése az alábbi hibát dobja, miért nem bootol be utána? [KÉP]

Figyelt kérdés

Ezt a képet dobja ha az alábbi frissítőt használom.

[link]

ez a telepítő frissítő M$ oldalán Windows10Upgrade9194

[link]

Szerettem volna leszedni az alkotói frissítést, és telepíteni, de előkészítés és újraindítás után nem találja meg az SSD-t amin a win 10 van. Amúgy van a gépben egy HDD és azon van az eredeti BOOT manager és UEFI ami nem tudom mi.

A frissítő letölt mindent rendben, előkészít, majd amikor újraindítom akkor a fenti képet dobja. Ja és onnantól nem tudok visszabootolni a Windowsba, csak ha valahogy a BIOS-b belépek és kilépek.

A BIOS-ba az alábbi boot option van.

[link]

A HDD az eredeti HDD, de nem azon van telepítve a Windows 10 hanem egy SSD-re ami nem látszik a BIOS-ban.

A boot managerben amúgy két kötet van és az SSD van ott beállítva, hogy arról bootoljon, de valamiért a másik kötet is tartalmaz egy Windows 10 indítót, de windows nincs rajta.

Mi a megoldás, főleg, hogy a frissítés feltelepüljön és ne tegye tönkre a gépet.

(a húzd újra, meg a minek használsz windowst, várd meg a win update frissítéssel kíméljetek. köszi)

2017. ápr. 13. 08:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

[link]

Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

Ez még csak a file scan.

2017. ápr. 14. 22:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Minden rendben van ezekkel. Lefutott mind. 100% ok.

[link]

2017. ápr. 14. 23:04
 13/18 AntZ ***** válasza:
És a 9194-es frissítést ezek után sem tudod telepíteni?
2017. ápr. 15. 10:44
 14/18 AntZ ***** válasza:

Innen nem próbáltad?:

[link]

2017. ápr. 15. 10:54
 15/18 A kérdező kommentje:

Igen, innen szedi le szerintem az upgrade toolt, ami végig megy kb 20 perc, kéri indítsam újra és akkor csinálja azt, hogy elindulna, de 1-2 mp után újraindítja magát, de olyan hanggal, mint amikor hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, mert mondjuk lefagy a gép, és kényszerítem a kikapcsolásra.

Van egy sercegő kis hang, amikor újraindul. Amolyan váratlan kilépésnek tűnik.

9252 most már a frissítője.

2017. ápr. 16. 01:43
 16/18 AntZ ***** válasza:
Nekem is voltak vele gondjaim, bár nem a telpítésel. Eltünt a hang, azt írta nincs telpített eszköz. Lefuttattam a hibajavítókat, utána jó lett. De azóta két játékom se hajlandó elindulni, pedig az előzőn működtek. Hát, nem tudom megéri-e frissíteni...
2017. ápr. 16. 09:22
 17/18 A kérdező kommentje:
Most adok neki még egy utolsó próbát, épp 80%-on áll az előkészítés, aztán ha megint újraindul, akkor feladom...
2017. ápr. 16. 09:41
 18/18 A kérdező kommentje:

Kiszedtem minden blokkolást, most is ugyanaz, újraindul amikor a telepítést elkezdi.

Ennyit erről a fantasztikus Windows 10-ről. :(

2017. ápr. 16. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!