Windows 10 új frissítése az alábbi hibát dobja, miért nem bootol be utána? [KÉP]
Ezt a képet dobja ha az alábbi frissítőt használom.
ez a telepítő frissítő M$ oldalán Windows10Upgrade9194
Szerettem volna leszedni az alkotói frissítést, és telepíteni, de előkészítés és újraindítás után nem találja meg az SSD-t amin a win 10 van. Amúgy van a gépben egy HDD és azon van az eredeti BOOT manager és UEFI ami nem tudom mi.
A frissítő letölt mindent rendben, előkészít, majd amikor újraindítom akkor a fenti képet dobja. Ja és onnantól nem tudok visszabootolni a Windowsba, csak ha valahogy a BIOS-b belépek és kilépek.
A BIOS-ba az alábbi boot option van.
A HDD az eredeti HDD, de nem azon van telepítve a Windows 10 hanem egy SSD-re ami nem látszik a BIOS-ban.
A boot managerben amúgy két kötet van és az SSD van ott beállítva, hogy arról bootoljon, de valamiért a másik kötet is tartalmaz egy Windows 10 indítót, de windows nincs rajta.
Mi a megoldás, főleg, hogy a frissítés feltelepüljön és ne tegye tönkre a gépet.
(a húzd újra, meg a minek használsz windowst, várd meg a win update frissítéssel kíméljetek. köszi)
Igen, innen szedi le szerintem az upgrade toolt, ami végig megy kb 20 perc, kéri indítsam újra és akkor csinálja azt, hogy elindulna, de 1-2 mp után újraindítja magát, de olyan hanggal, mint amikor hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, mert mondjuk lefagy a gép, és kényszerítem a kikapcsolásra.
Van egy sercegő kis hang, amikor újraindul. Amolyan váratlan kilépésnek tűnik.
9252 most már a frissítője.
Kiszedtem minden blokkolást, most is ugyanaz, újraindul amikor a telepítést elkezdi.
Ennyit erről a fantasztikus Windows 10-ről. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!