Miért csinálja?
Hali, most én kérek segítést!:)
Random, hetente-kéthetente előforduló bosszantó jelenség miatt keresek valakit, aki vagy segít megszüntetni, vagy legalább tutira megmondja , mitől lehet a képen látható jelenség.
Azzal szerintem nem mondok újdonságot, hogy ez a beállítást a regisztrációs adatbázisban állítódik át.
(HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\AutoConfigURL)
Esetleg próbáld a RegScanner-rel megnézni, hogy mikor módosult az érték.
- program indulása után alul vedd ki a pipát a "Scan the following base keys" elől
- ekkor legfelül a hosszú mező elérhetővé válik, ide másold be az útvonalat:
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings
- a Scan gombra megjelenő listában az AutoConfigURL elemnél látni lehet a módosítás dátumát és időpontját
Talán indulásnak elég... (pláne ha mindig hasonló az időpont, - akkor talán a ProcessExplorer-rer sikerül elcsípni, hogy melyik folyamat írta át)
épp megírám a választ, és lőn bibi!....
Ezt a kettő ablakot találtam gyanúsnak, ám azt, hogy mit tegyek a processexplorerrel, nem világos... mondjuk megint 10 mp. alatt a localf....ságot kilőttem, oszt megy tovább minden ahogy kell:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!