Mit gondoltok Xp vagy Vista?
Figyelt kérdés
Egy Fujitsu Siemens Amilo Li 3710-es gépem van...Eredetileg Vistával majd linux és most xp , de az xp-t majdnem úgy kellett áhegeszetni és visszaszeretnék váltani..Kinek mi a véleménye???2010. máj. 9. 17:13
3/7 anonim válasza:
Nekem Amilo li 1705-m van, ezt is vistával adták anno, de én azzal még nem használtam, csak XP-vel meg Win7-el. Azért kellett egy ideig Xp-vel használnom mert Win7 alatt bármit csináltam nem adott hangot hangfalra, mivel nincsenek hozzá Win7-es driverek, de aztán később újra felraktam a 7-t és sikerült felraknom nagy nehezen egy Vista-s audio drivert amivel működik, azóta is 7-t használok és megvagyok vele elégedve. Neked is ezt ajánlom.
4/7 anonim válasza:
XP vagy Windows 7. Vista semmi esetre sem.
6/7 A kérdező kommentje:
De a windows 7-et nem tudom feltenni, az xpnek pedig megszűnik a támogatása, nem lesznek hozzá frissítések amelyeket én személy szerint fontosnak találok az outlook levélszemétszűrőjének frissítéséhez...
2010. máj. 10. 16:50
7/7 anonim válasza:
hát de a vistának se lesz támogatása mert letojják olyan gagyi :P és az xp örökké élni fog úgyhogy sztem xp :P bár ha sikerül megoldást találni w7-re akkor rakd azt ha jobbat szeretnél mint xp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!