Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MIt gondoltok? (részletek lent)

Ledzep kérdése:

MIt gondoltok? (részletek lent)

Figyelt kérdés

szeretném a windows 7-et feltenni, de nem tudom hogy a 32, avagy a 64 biteset tegyem-e fel

9500gt 256Mb

amd x2 4200

1 giga memó

igaz hogy a 64 bites windows7 kevésbé terheli a gépet mint az xp sp3?

köszi a válaszokat

2011. nov. 2. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne tegyél fel 64 biteset. Erre szerintem a WIN7 32 is sok lenne, maradj az XP-nél, mert ha az lassú volt - gondolom ezért tennéd fel a WIN7-et - akkor a 256 MB RAM-oddal meg kínszenvedés lesz bármelyik WIN7, ha egyáltalán elindul vele...
2011. nov. 2. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Fehersrac:

figyelmetlen vagy. A kérdezőnek 1GB memóriája van. Igaz még így is lomha lenne. A win7nek ajánlott azért a 2gb.

2011. nov. 2. 19:34
 3/6 A kérdező kommentje:

jó veszek bele még 2 gigát, és lesz 3, nem az a kérdés, haeenm hogy melyik lenne lenne jobb, 32-es vagy 64-es?

és gyorsab mint az xp?

2011. nov. 2. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:

a 64-esel rengeteg szívás elé nézel

a 32-es viszont probléma mentes lehet

2011. nov. 3. 06:01
 5/6 anonim ***** válasza:

19:34-nek!

Miért vagyok figyelmetlen. Figyelmetlen az, aki nem olvassa el rendesen a válaszomat. Én is azt írtam, hogy SOK egy WIN7 ennek a gépnek, vagyis ne tegye fel, már csak a RAM miatt se, de nem csak azért... Szerintem ugyanazt írtuk csak nem figyelsz...

2011. nov. 3. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocs! Tényleg figyelmetlen vagyok!

A vége akkor is XP...

2011. nov. 3. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!