Animált kisvideóhoz ötletek?
@#2:
Nem-e? Lehet, hiszen tízezerszer többet tud, de amibe így sebtében belenéztem, arra éppen, hogy tökéletes.
őszintén megmondom neked a véleményem.
MI töri órán néztük és szerintem azok egy ppt-vel lettek elkészítve.
Legalábbis a bábuk ide-oda mozogtak fixen sebesség nélkül, akár ppt-ben is megcsinálod, elindítod és nyomsz egy képernyőfelvevőt.
@#7:
Ebben valószínűleg igazad van. Mellesleg léteznek kifejezetten a PowerPoint-bemutatókat videóvá konvertáló programok is, ezek talán jobb eredményt adnak, mint az egyszerű képernyőfelvétel (én nem próbáltam egyiket sem):
@#5:
Nyilván úgy van, ahogy mondod, hiszen a Blender még egy kéjes gondolat sem volt, amikor a Maya már az egyik piacvezetőnek számított, és nem alaptalanul. Viszont a sebességen túl az is latra vethető, hogy a Blender ténylegesen ingyenes, tehát nemcsak kipróbálásra vagy tanulásra kapod meg a jogokat, hanem tetszés szerinti felhasználásra. Nem biztos, hogy ennek jelentősége van -- Kérdező nem taglalja a szándékait, de feltehető az oktatási cél --, ámbár ki tudja... Ártani nem árthat, ha egyértelműen tisztázott hátterű szoftvert használ. De ezt a bejegyzésemet tekintheted merő szócséplésnek is, ezekhez a videókhoz tényleg nem kell se Maya, se Blender, ha elegendő ez a színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!