Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vajon mi lehet a baj?

Vajon mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Van egy playstation 3 konzolom,vettem hozzá játékokat tizenhétből tizenhat megy,de amit utoljára tettem be,annak a hdd-re való telepítése hatvanhárom százaléknál sajnos megáll,két haveromnak is playstation háromja van,ezeken kipróbáltuk,az egyik egy fat 60gb,a másik egy fehér superslim 500gb,mindkettőn ment feltelepült,tudtunk vele játszani,az én gépem egy százhúsz gb-s slim,ha ez fontos,hely van rajta 111gb-ből-59gb szabad,nem volt wifire kötve,a cd használt,a playstation store-ba még nem vagyok bejelentkezve,de karcmentes,eredeti a blokkja megvan tescoban vásárolt cdről van szó,valami aktiváló kód is van hozzá,a játék neve:battlefield 3.A válaszokat köszönöm.

2016. dec. 26. 03:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha elég hely van a HDD-n, akkor lehet, hogy a bluray olvasó döglődik a gépben. Sajnos nem hosszúéletűek. Esetéeg próbálhatnál még valamit letörölni a HDD-ről hátha úgy jó lesz.
2016. dec. 26. 03:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát holnap leformázom,de biztos,hogy nem a cd rossz,mert másik géppel ment,meg a need for speed pro street lemezemet látnád az tiszta karc még is beolvassa ez meg szinte új,sértetlen,de most így ahogy Mondod annak az olvasónak elég beteg hangja van,aiadozottan,olvas,meg elég nyígó hangot ad ki,nem tudom ez normális-e
2016. dec. 26. 04:09
 3/5 anonim ***** válasza:

milyen szériás a tied milyen idős?

Illetve ha gépbe betudod tenni akkor nézd meg a merevlemez állapotát.

Ehez a hard disk sentinelt ajánlom.

2016. dec. 27. 12:30
 4/5 A kérdező kommentje:
A gépemet használtan vettem állítólag 2007-es,és osztrák,ps2 játékok is mennek rajta,de próbáltunk másolt cd-ket azok nem mentek,viszont az eredetiek mennek ennek a kivételével,a másodiktól még annyit kérdeznék,hogy most a számítógépbe tegyem be a cd-t és ott nézzem meg az állapotát.
2016. dec. 27. 14:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy az egyik haverom egy gran turismo ötre a másik meg egy fifa 08-re egy fifa 09-re és egy fifa 10-re elcserélné el,szerintetek ez méltányos?,Melyik a jobb?Ha valamelyik jó csere akkor inkább elcserélem,mert nekik megy,nálam meg csak a port fogja.
2016. dec. 27. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!