Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem indul a Spore a windows...

Nem indul a Spore a windows 10-es laptopomon, vajon miért?

Figyelt kérdés
Minden gépigény megvan hozzá, intel HD graphics 4400, intel core i5, 4 GB DDR3.A RÉgi win 7-es laptopomon simán elfutott. Ezen a gépemen azonban nem indul el. Vajon miért?

2016. okt. 25. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy vele egyedül, kevesebben vannak azok akiknek életre sikerült kelteni Win 10 -en...
2016. okt. 25. 22:06
 2/6 |Orfeusz| ***** válasza:
Nekem se indult elsőre, de másik forrásból telepítve valahogy sikerült működésre bírni.
2016. okt. 25. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Parszor mar feltettem win10 alatt is, sose volt vele bajom, igy nem kotnem rendszerhez a hibat ami nalad van, semmi hibauzenetet nem kapsz?
2016. okt. 25. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Az új OP rendszerek egyre kevésbé támogatják a régi szoftvereket, sajnos...
2016. okt. 25. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:

#viperM: ez inkább az OS és Hardver együttes gyengesége.

(Pontosabban a VGA driverrel vannak gondjai, kompatibilitási módba lehet bohóckodni, próba cseresznye elven)

2016. okt. 25. 23:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok köszi a válaszokat. Igen a kompatibilitással van a gond, ugyanis win8-az utolsó amivel kompatibilis a játék. Elvileg lekell tölteni egy kiegészítőt hozzá, csak azt nem tudom honnan. Valakinek ötlete erre?

Játékot én boltban vettem, nem letöltöttem, így ezért különösen zavar, hogy nem indul. Akinek sikerült elindítania az leírja hogyan tette?

2016. okt. 26. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!