Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik fut gyorsabban windows...

Melyik fut gyorsabban windows xp, vagy vindows 7?

Figyelt kérdés
cpu 2ghz,ram 2gb,videokártya 256mb
2016. dec. 7. 21:54
1 2
 11/14 SimkoL ***** válasza:
Win 7, P4 HT - két szál -, 3 GHz, 3 GB RAM, 512 MB VGA - 4350 -, 1.5 GB foglalt, hat nyitott oldal Chrome alatt, de a Chrome 100 %-ra veri sokszor a procit böngészésnél.
2016. dec. 7. 23:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy régi gépem, 2.4 GHz, 1 GB ram, 128 MB vga.

Eddig xp volt rajta, felraktam a win7 professionalt és sokkal gyorsabb lett. Gyorsabban is bootol.

A böngésző vígan elvan az 1 GB-tal, annyi hogy youtube-on a HD videók néha akadoznak.

De ha csak netezésre kell, akkor szerintem egy kis gépigényű linuxszal jobban jársz.

pl. linux mint, lubuntu, stb.

Így nem kell vírusirtóval, meg vírusokkal bajlódni.

2016. dec. 7. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:
37%

Itt egy shoot:

[link]

2016. dec. 7. 23:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
pen-dragon: zárd be a 24 haszontalan tabodat, és nyissál mindössze hármat: egy facebook-ot, egy gmail-t és egy harmadikban nyomj a youtube videot - pont, ahogy a kedves kérdező szeretné csinálni.
2016. dec. 8. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!