Melyik fut gyorsabban windows xp, vagy vindows 7?
Figyelt kérdés
cpu 2ghz,ram 2gb,videokártya 256mb2016. dec. 7. 21:54
11/14 SimkoL válasza:
Win 7, P4 HT - két szál -, 3 GHz, 3 GB RAM, 512 MB VGA - 4350 -, 1.5 GB foglalt, hat nyitott oldal Chrome alatt, de a Chrome 100 %-ra veri sokszor a procit böngészésnél.
12/14 anonim válasza:
Nekem van egy régi gépem, 2.4 GHz, 1 GB ram, 128 MB vga.
Eddig xp volt rajta, felraktam a win7 professionalt és sokkal gyorsabb lett. Gyorsabban is bootol.
A böngésző vígan elvan az 1 GB-tal, annyi hogy youtube-on a HD videók néha akadoznak.
De ha csak netezésre kell, akkor szerintem egy kis gépigényű linuxszal jobban jársz.
pl. linux mint, lubuntu, stb.
Így nem kell vírusirtóval, meg vírusokkal bajlódni.
14/14 anonim válasza:
pen-dragon: zárd be a 24 haszontalan tabodat, és nyissál mindössze hármat: egy facebook-ot, egy gmail-t és egy harmadikban nyomj a youtube videot - pont, ahogy a kedves kérdező szeretné csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!