Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alábbi gépen ha újra lenne...

Alábbi gépen ha újra lenne telepítve a Windows, gyorsabban töltene be picit?

Figyelt kérdés

A konfig kicsit homályos, de nagyvonalakban:

- s775 Celeron CPU 3.06Ghz valszeg 1magos

- 1.5GB RAM szerintem DDR2 es

- IGP

És ezen jelenleg Win 7 Home Premium van (szerintem egy f**s, de mindegy) és kb 6 perc volt! Igen perc, még a gombnyomástol számítva, betöltött az asztal. 5.5 perc volt a Windows indítása 0.30perc meg a kurzor megjelenése, majd nagynehezen az asztal.

Tetű lassú a betöltés, még úgy használat közben úgy elszaladgál rajta a hetes, de az indítás az katasztrófa.

És találtam egy windows old mappát, vagyis sztem ez frissítve lett, nem tiszta telepítés. És ez kb 25GB emész fel. Ha én ezt tisztán ujraraknám pl: Win 7 Pro val x86 al, akkor meglehetne gyógyítani???

Munkahelyi gép, annyit kértek tőlem is, hogy túrbozzam fel mert minnél hamarabb kellene, dehát könyörgöm ez igényli a szemetes kosarat, vagy a roncstelepet....

Legalább 2GB RAm lenne benne, vagy 3GB mán előrébb lennénk, dehát a bővítés kizárva.

Maradna ha sikerülne rábeszélni őket, egy reinstall Win 7 tel, ha ragaszkodnak a frissebb OS ez. (többin 8.1 van, meg 1-2n 7)

Tehát összegezve, ha én tisztán újrahúznám ezt a xart, lenne remény hogy végre normálisan lehetne működtetni?

Mert ha nagynehezen betölt akkor elvan, de nah.

Jaah, meg az internet rajta, k****lassu, Powerline bol kapja, de azért sztem nemkénne ennyire tetű lassunak lennie, hogy várni kell még a chrome betölti az oldalt, 3percig... meg a letöltés egy ccleanert szedtem le rá, 5perc volt. Míg én wifin, mértem 25MB/s-t, és a többi 3 gép asszem, az tuti nemfogta le ennyire, hogy 1mb/év legyen a sebbesség.

Bocsi amiért ilyen regény, de most nah.

Köszönöm szépen!

2016. júl. 27. 15:14
 1/4 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Ezt tuti megoldaná egy reinstall azért ilyen lassú mert annyi fos van már rajta ,hogy míg azokat betölti az tart eddig. Tedd újra és jobb lesz.
2016. júl. 27. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Régi Windowsban van sok cucc, tuti, mert ezen, minden automatikusan induló cucc kivan lőve, meg 3 program ha van rajta, Office, WinRAR meg Chrome.

A net is megoldodna??

PPOe szutykot merre lehet kilőni? idegesítő hogy mindig ott van

2016. júl. 27. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez már egy nagyon régi gép. Sokkal jobban járnál, ha tennél rá egy linuxot. De XP-vel is gyorsabb lenne.

Viszont ha régóta van rajta a win7 és újrahúzod, az biztosan segít rajta.

2016. júl. 27. 16:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Sajnos 7 esnél nem mehetek lejjebb, Linux XP kizárva.

Akkor lehet marad egy reinstall, csak Pro val mondjuk (nekem nem fekszik Home Premium, hamár Premium akkor az nálam a Professional szintet jelzi xd)

2016. júl. 27. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!