Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a legjobb videóvágó...

Melyik a legjobb videóvágó program?

Figyelt kérdés

go pro kamerával rendelkezem és azon felül hogy felveszem a nyers anyagot szeretnék jó kis filmeket is összevágni effektekkel.

Melyik a legjobb videó készítő/vágó program?

Köszönöm : )

2016. nov. 26. 03:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Bírom , hogy mindíg megy a f**z méregetés, hogy melyik a jobb program.

Arról nem esik szó soha, hogy milyen eszközzel rögzített videókat szerkesztgetnek ezekben a hiper-szuper programokban.

Hiába van egy Premier Prod, vagy Avid, ha ezekben f*s minőségű videókat szerkesztgetsz.

Jelen esetben a gopro videóknak tökéletes bármelyik népszerű szerkesztő....Ki kell próbálni őket...

Aki meg még nem próbálta a Vegast az inkább ne nyilatkozzon róla, mert fogalma sincs a lehetőségeiről.

Ha tele pakoljuk Newblue FX, Boris CC, Boris Red , Titler Pro kiegészítőkkel akkor a lehetőségek egész tárházához jutunk.

2017. febr. 10. 19:16
 22/25 anonim ***** válasza:
Igen. Így nyilatkozik, aki nem lát a Vegason túl ! :)
2017. febr. 10. 19:39
 23/25 anonim ***** válasza:

Ja, tudom, Te a PowerDirektorral nyomulsz, olyanom is van, srt szerkesztésre kiválló....

Van Avid-om is, de túl sok helyet foglal, letöröltem.

Az előző felsorolásból kimaradt a Magic Bullet Looks, és már van egy Resolvém is.

De van Portable After Effectem is több giga templatessel.

Gépen van még a Corel videostudio Pro8.....

Igen, nem látok tovább a Vegasnál, ja...

2017. febr. 10. 20:00
 24/25 anonim ***** válasza:

Na sziasztok! Sajnálattal közlöm, hogy egyenlőre vége a Sony Vegasos pályafutásomnak. :) Legalább is szüneteltetni vagyok kénytelen.(!)

Én aki eddig minden fórumon kiálltam a Vegas oldalán, és hírdettem e program kiválóságát, videós karrierem fordulópontjához érkeztem. A vicc az egészben, hogy mostanra lett "csúcsra hozva" a vegas, erre " Bumm ! ", be kell húznom a kéziféket! Váltani kell....:(

Egy 40 perces Full HD videóprojecten dolgozom. Az elejére dobtam egy remek kis feliratot, megvágtam, már csak renderelni kell.....33%-nál(1 óra) ERROR!...leáll a renderelés. Volt még egy próba, újra hozta a hibát.

Letöltöttem a legújabb Magix Vegas 14.-et. Azzal is ugyan így jártam.

Most már ott tartok, hogy lehet, hogy a nyersanyagban kellene keresni valamilyen relytett hibát. Egy Panasonic bridge kamerával készült videós projectről van szó.

Úgyhogy már gépen van a Premier Pro CC 2017. Na most lehet bizonyítani. Néztem, évi 140ezer forint a licens díjja. Bár a sony vegas sem egy olcsó progi.

Viszont tényleg igaz, hogy minden rosszban van valami jó!

A Vegashoz nem tudtam feltelepíteni csak a NewBlue Fx Titler Pro 2.0-ás verziót.

A Premier prohoz felment a Titler Pro 4.0.

Szerintem videófeliratozásban ennél jobbal én még nem találkoztam, csak ajánlani tudom. A Titler Pro program Űber király. Kész templatesekből lehet válogatni, és különböző típusú betűket lehet kreálni. És mindent tudsz állítani. Pillanatok alatt lehet látványos betűeffektet dobni a videóra. Már a Titler Pro 2.0-ás is egy kiváló verzió , de a 4.0-ás rátesz még több lapáttal.

No de nyugtával a napot!

Az, hogy a Premier mit fog alkotni a 40 perces Full HD projectemmel, na az még kérdéses.....:(

2017. márc. 17. 19:34
 25/25 anonim ***** válasza:
Na kérem, a Premier Pro bizonyított. Közel 7 és fél óra kellett a 40 perces Full HD projecthez, de hibátlanul megcsinálta. A Titler pro programmal párosítva jelenleg ez számomra a legjobb szerkesztő.
2017. márc. 20. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!