Melyik a legjobb videóvágó program?
go pro kamerával rendelkezem és azon felül hogy felveszem a nyers anyagot szeretnék jó kis filmeket is összevágni effektekkel.
Melyik a legjobb videó készítő/vágó program?
Köszönöm : )
Amennyiben a fent említettek bármelyikével akarod kezdeni a videóvágás megtanulását, akkor percek alatt fel fogod adni, az tuti.
Kezd a Movie makerrel, és talán sikerülhet !
Én is komolytalan vacaknak tartom a windows movie makert, csak arra utaltam, hogy nem biztos hogy jó ötlet egy 1000 köbcentis, 200 lóerős motorral megtanulni motorozni.
(Na tessék, megint egy hasonlat)
go pro studio ?
Most vettem egy Session 5 go pro-t, félelmetesen jó a program bizonyos kereteken belül jó de nagyon korlátozott amennyire észrevettem... ezért kellene egy olyan ami kb minden az egyben és érdemes kitanulni.
#18:
Miért is lenne nagy falat? Az egy video studio program amivel vágni is lehet ugyan úgy mint bármelyik hasonszőrű programmal...
Canopus Edius. Én azt használom és meg vagyok vele elégedve. Avid-ról is jókat hallottam, bár azzal még nem dolgoztam, de több városi televízió is azt használja.
A Premiere szerintem közel sem a legjobb a piacon, bár ez egyéni vélemény. Korábban azt használtam de nem nyerte el a tetszésem. A Sony Vegas-t látom sok helyen hogy ajánlják, én még sose próbáltam, de szerintem közel nem tartozik a profi szoftverek közé. Itthon egy televíziót se tudok, aki azzal dolgozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!