Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a legjobb videóvágó...

Melyik a legjobb videóvágó program?

Figyelt kérdés

go pro kamerával rendelkezem és azon felül hogy felveszem a nyers anyagot szeretnék jó kis filmeket is összevágni effektekkel.

Melyik a legjobb videó készítő/vágó program?

Köszönöm : )

2016. nov. 26. 03:01
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Zseniális! Nagyon szépen köszönöm, kipróbálom és amelyik jobban fekszik nekem az lesz : )
2016. nov. 26. 20:57
 12/25 anonim ***** válasza:

Amennyiben a fent említettek bármelyikével akarod kezdeni a videóvágás megtanulását, akkor percek alatt fel fogod adni, az tuti.

Kezd a Movie makerrel, és talán sikerülhet !

2016. nov. 27. 04:39
 13/25 DjImipapa ***** válasza:
Movie makerrel vágni??? Na annál körülményesebben aligha lehet....szerintem. Más szerkesztőknél akárhol áll a lejátszóvonala, általában egy betű lenyomása vág! és ezt akárhányszor megteheted....movie-ben ez biz nem pont így van:)
2016. nov. 27. 08:19
 14/25 anonim ***** válasza:

Én is komolytalan vacaknak tartom a windows movie makert, csak arra utaltam, hogy nem biztos hogy jó ötlet egy 1000 köbcentis, 200 lóerős motorral megtanulni motorozni.

(Na tessék, megint egy hasonlat)

2016. nov. 27. 09:28
 15/25 anonim válasza:
A GoPro-nak van külön videóvágó programja. Telefonos applikációra a GoPro Quick a legjobb, személyes tapasztalat... A gépedre pedig szintén egy GoPro program, annak utána kell, hogy nézz. Az utóbbi 64Bit-es rendszerre kompatibilis.
2016. dec. 25. 10:59
 16/25 A kérdező kommentje:

go pro studio ?

Most vettem egy Session 5 go pro-t, félelmetesen jó a program bizonyos kereteken belül jó de nagyon korlátozott amennyire észrevettem... ezért kellene egy olyan ami kb minden az egyben és érdemes kitanulni.

2016. dec. 25. 11:47
 17/25 anonim ***** válasza:
Avid media composer
2016. dec. 25. 12:04
 18/25 DjImipapa ***** válasza:
17-eske.... ennél nehezebb feladatot szerintem kitalálni sem lehet... nagy falat lenne videóvágásra:(
2016. dec. 25. 19:24
 19/25 anonim ***** válasza:

#18:

Miért is lenne nagy falat? Az egy video studio program amivel vágni is lehet ugyan úgy mint bármelyik hasonszőrű programmal...

2016. dec. 25. 23:24
 20/25 anonim válasza:

Canopus Edius. Én azt használom és meg vagyok vele elégedve. Avid-ról is jókat hallottam, bár azzal még nem dolgoztam, de több városi televízió is azt használja.

A Premiere szerintem közel sem a legjobb a piacon, bár ez egyéni vélemény. Korábban azt használtam de nem nyerte el a tetszésem. A Sony Vegas-t látom sok helyen hogy ajánlják, én még sose próbáltam, de szerintem közel nem tartozik a profi szoftverek közé. Itthon egy televíziót se tudok, aki azzal dolgozna.

2017. febr. 9. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!