Melyik a legjobb videó VÁGÓ program? (Olvasd el ami lent van)
Figyelt kérdés
tudom, sztem egyértelmű, hogy mindenki mit mondana. De 1 gb-n belül! Nem a sony vegas pro, nem az AVS, nem a filmora, nem a videopad. Szeretném ha leírnátok, hogy van-e még normális videó vágó program. Köszi!#AzVoltIdeÍrvaHogyNemKellKulcsszóAkkorHÁtNemIsAdok!
2016. nov. 10. 20:57
2/10 anonim válasza:
Egyébként miért megkötés az 1gb? Rengeteg helyre lesz szükség a vágásnál mindenképp.
3/10 anonim válasza:
1 gb-n belül?
Ha alacsony minőség kell akkor Movie Maker
(Ha Magas minőség akkor kb. 2 hét folyamatos hozzászokás: Premiere Pro)
4/10 coopper válasza:
Szia.
Azt azért nem ártana tudni, hogy mit is kellene tudnia a videó vágó proginak ? (Tehát Te mit szeretnél vele csinálni ?) Mert ez azért nem mindegy szerintem.
Alap dolgokat tud a AVIDEMUX nevezetű ingyenes program : [link]
Honestech Video Editor 8.0 ez már fizetős, de elég sok mindent tud és annak idején használtam XP-n (Igaz a 6-os verzióját) : [link]
Sok sikert.
Üdv.
5/10 DjImipapa válasza:
Sok mindenre a Hones nem jó.... szinte semmire, elavult. Ezerféle van szerkesztőből, kiemelném: Nero video, Powerdirector!!! Aki ezekkel nem tud dolgozni, bele se kezdjen...............
7/10 DjImipapa válasza:
Ipor!!! Blendert neki? Sok leszen az!:)
8/10 anonim válasza:
Ingyér van és csak 130 mega, kezel mindenféle formátumot. Ráadásul még magyarul is tud.
9/10 DjImipapa válasza:
De magától semmitse csinál.... érteni meg erősen kellene hozzá, nem a legfelhasználóbarátabb a kezelése....
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem kellett volna 1 gb-n belül írni (tudom azt írtam, de nem baj:D). Azért köszi.
De a videó felvevőm elcsesződött ezért már nem vidizek ._.
2016. nov. 11. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!