Melyek a legjobb zene letöltő programok androidra?
Sziasztok!
Nagyon kíváncsi lennék ti miket használtok, mivel amiket én eddig próbáltam azok mind rosszak voltak és megbízhatatlanok.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
"amiket én eddig próbáltam azok mind rosszak voltak és megbízhatatlanok"
jó lenne tudni hogy eddig melyikre fizettél elő? deezer? spotify? google play music?
1# Nem fizetős alkalmazásra gondoltam.
Egyszer már találtam egy jó appot csak sajna, mivel telefont váltottam ezen nincs rajta és sehol sem találom már azt az alkalmazást.
Deezer, Spotify? Komoly? Ki fizet azért hogy egy limitált választékból online hallgathasson rossz minőségű zenét?
Kérdezőnek:
A letöltő appok között nem fogsz jót találni, mert ezek internetes mp3 oldalak tartalmában keresnek, és ami ott van az mind szemét 15 kb/s low res koncertfelvétel vagy youtube rip (+általában a tagek hibásak). Torrentezz albumokat flac minőségben piratebay, kat, ncore oldalakról (ha csak egy dal kell belőle akkor töröld a többit)
Itt csak mp3-ak vannak ugyan, de a legtöbbjük 320 kbps bitrátájú. Ilyen minőségű mp3 és a FLAC tömörítésű zene között minőségben meg sem lehet hallani a különbséget (profi hangtechnikán csak). Azért itt is előfordul 128-as és rosszabb minőségű mp3. Miután letöltöd, kattints jobb gombbal a fájlra>tulajdonságok>részletek fül. Itt alul ki fogja neked írni a bitsűrűséget, így tudod leellenőrizni hogy biztosan a legjobb (mp3-ra vonatkozó!) minőségű-e a fájl (320 kb/s felirat (vagy egyéb)).
A legtöbb egyébként be is van taggelve borítókkal együtt. Egyetlen hátránya az oldalnak hogy nagyon sok a reklám, de androidról ugyanúgy használható mint számítógépről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!