Kingdefender kérdése:
3DMark teszt megfelelő?
Figyelt kérdés
Szóval van egy GTX 960 OC 4GB videkoártyám i5-6400 cpu és 16 GB ddr4 ram. néztem Firestrike teszteket és ott pl találtam ugyanilyen videokarival (csak proci volt erősebb) magasabb pontszámot elért tesztet. Ahol maga a grafikus teszt is több pontot ért el. Nálam a grafikus teszt volt kb 7100 pont és az összes kb 6300 pont. A másik teszteken néztem 8000 feletti grafikus tesztpontot de olvastam 10.000 grafikus tesztpontosat is. Ezt nem értem, nekem miért csak ennyi? Valami baj lehet a kártyámmal?2016. nov. 9. 18:52
1/4 anonim válasza:
A grafikus tesztnél is számít a proci. Nincsen semmi gond az eredményeddel.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Ezt nem tudtam. Grafikus teszteknél fullon pörgött a gpu és a cpu az nem. Ezért nem is gondoltam volna, hogy a cpu is számított. Akkor azt hiszem megnyugodhatok:)
2016. nov. 9. 18:58
3/4 anonim válasza:
Amióta többmagos procik léteznek, nem csak 100%-nál tarthat vissza, hanem akár egyetlen mag teljes kihasználtságánál. Ha az a mag olyan feladatot csinál, ami jobb teljesítményt produkálna, ha gyorsabban történne, akkor máris lassul az egész, még ha az összes többi mag henyél is, mivel egy szálat csak egy mag tud csinálni, többen nem osztozhatnak rajta. Történhet ez egynél több maggal is egyszerre, vagy hol egyikkel, hol másikkal stb.
4/4 A kérdező kommentje:
Érdekesen működnek ezek az újabb procik. Látszik, hogy pár hónapja van csak ilyen gép a tulajdonomban :D ez előtt csak 1 magos gépeim voltak. Még szoknom kell sok mindent.
2016. nov. 9. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!