Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 csökkentett mód...

Windows 7 csökkentett mód közben miért nincsen internet?

Figyelt kérdés

A probléma előzménye az hogy nem működik az update..egyszerűen nem frissít a rendszer. 0% letöltés és semmit nem csinál fél nap alatt sem. (82 frissítés)

Az answers microsoft oldalán segítség gyanánt ezt írják:

"Végezz el egy tiszta rendszerindítást a Tiszta rendszerindítás végrehajtása Windows rendszerben című Microsoft Tudásbázis cikk segítségével és ellenőrizd, hogy a hiba így is jelentkezik-e. Ezzel ellenőrizzük, hogy valamely nem-Microsoft alkalmazás szolgáltatása vagy indítási eleme okozza-e a hibát."

Igen értem ez a csökkentett mód. De hogyan ellenőrizzem a hibát ha ilyenkor nincsen internet kapcsolatom?

Hogyan érjem el hogy legyen netem csökkentett mód közben, hátha úgy frissít?

2016. nov. 5. 20:00
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretném újrahúzni az egészet. Sok munka lenne olyanra beállítani és a rengeteg programot újra telepíteni. A windows eredeti.
2016. nov. 5. 20:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Csökkentett mód hálózattal...bakker de gyökér vagyok..
2016. nov. 5. 20:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Ok, már van net, de csökkentett módban nem indul a windows update..
2016. nov. 5. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Itt olvastam Win7 Update hibaelhárítóról régebben.

[link]

2016. nov. 5. 20:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Csökkentett mód alatt ez a program sem indul el..

Normál módban elindítottam most azt csinálja hogy "Frissítések keresése a számítógépen" Mármint a windows updtae önálló telepítő amit linkeltél.

2016. nov. 5. 20:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Hoppá "A frissítés nem érvényes erre a sz.gépre"
2016. nov. 5. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:

64 bites a rendszer?

[link]

2016. nov. 5. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:

A forrás itt van, amúgy.

Windows saját böngészőjét.... http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..

2016. nov. 5. 21:14
 9/9 A kérdező kommentje:

Most már mindegy mert formáztam az egészet..

Csak most meg az a baj hogy hiába akartam windows 10-et telepíteni a gépre, leáll miközben bootol a telepítő pendrive-ról. Másik 4! gépre pedig gond nélkül felmegy. Windows 7-el működött, de most meg az a baj hogy ha megnyitom az update-et kékhalálozik a gép...

Windows 10 talán normálisabb lenne és olajozottabban mennének a frissítések. Csak az meg nem telepíthető. Csak azt nem értem hogy az a windows 7 sem ment fel "Microsoft.Windows.7.AIO.64bit.Hun.2016.June-fatebringer" aminek olyan skinje volt a telepítőjének mint a windows 10-nek. Lehet hogy a kék kockákkal van a baj?? Régi laptopról van szó(de w10 kompatibilis), más gépre gond nélkül települ. Talán egy olyan telepítő ami w7 skinnel van ellátva és mégis windows 10 az jó lenne?

2016. nov. 5. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!