Van internet de nem működnek a böngészők. Mi miatt lehet?
Figyelt kérdés
Körülbelül két-három hete egyik napról a másikra nem működtek a böngészők (és ha ez számít, a FIFA 15 nevű játékot se tudtam elindítani mert ahogy elindítottam be is zárta a programot egy hibaüzenettel, ugyan ez történt még néhány játéknál). Másnap megint jó volt a gép és tudtam használni a böngészőt is és a játékok is gond nélkül működtek, de másnapra megint ugyan az a baj jött. Próbálkoztam különböző víruskeresőkkel és vírusírtókkal de egyik se vált be. Amikor vissza akartam állítani a rendszert egy korábbi időpontra addigra már nem volt olyan visszaállítási pont, amely a probléma jelentkezése előtt lett volna készítve. Csökkentett üzemmódba hálózattal viszont működnek a böngészők rendesen. Mi lehet a gond?2015. ápr. 1. 14:03
1/7 Tengor válasza:
Oprendszer volt már újra pakolva? HDSentinel mit mutat?
2/7 anonim válasza:
Nézd végig, hogy milyen programok lettek az utóbbi időben telepítve. Valószínűleg valami blokkolja, viszont csökkentett módban nem tud elindulni. Akár frissült vírusirtó, akármi.
3/7 A kérdező kommentje:
Február elején lett újrarakva az egész gép. HD sentinel szerint semmi gond nincs.
2015. ápr. 1. 14:20
4/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem megtaláltam mi lehet a gond. Átnéztem az akkoriban telepített programokat amikor először észleltem a problémákat. Találtam egy ConvertAD nevű nemtudom mit és megpróbáltam simán eltávolítani de azt írta ki hogy már korábban el lett távolítva a gépről és már csak a listában volt benne. Utánanéztem mi ez és valószínűleg ez okozhatja a problémákat.
2015. ápr. 1. 14:32
5/7 anonim válasza:
Én sajnos csak rossz hírrel tudok szolgálni....
Ez egy Sality.NAO v Conficker lehet....
Eltávolítása manuálisan lehetséges csökkentett módban keress youtuben vidót róla:How to remove manually Sality
Vigyázz egyik PAYLOAD nemsokára kilövi a csökkentett módót is SIESS nincs sok időd...
6/7 A kérdező kommentje:
Megoldódott a problémám. Lefuttattam egy malware víruskeresőt és talált néhány fertőzött fájlt. Újraindítottam a gépet és most minden működik.
2015. ápr. 1. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!