Miért csak csökkentett módban és telefonon működik az internet?
Figyelt kérdés
Lenne egy kis problémám az internetemmel(nem szolgáltató, gépen van vele valami), ezért fordultam ide. Tegnap este telepíteni akartam a videókártyám legújabb driverjét(Asus NVIDIA GTX 750 Ti), de nem sikerült, szóval a végén a DDU nevezetű programhoz kellett fordulnom, azzal már sikerült. Nos, a próbálkozások alatt még a telepítésnél valahogy az internet nem reagált, miután újraindítottam a számítógépet. Azóta fennáll ez a probléma. A Firefox és az Edge alapból nem hoz be semmilyen oldalt, viszont a Chrome legalább a Google oldalait behozza. Viszont.. Ez csak normál módban van így. A telefonomon és csökkentett módban hálózattal(így írok most is) hibátlanul működik. Pingelni engedi a telefont, routert, gmailt és a facebookot is normál módban. A flushdns, renew és hasonló parancssoros trükköket próbáltam, de sajnos nem váltak be. Próbáltam azt is, hogy az msconfigban letiltom az automatán induló dolgokat, de az sem vált be. Már reggel óta próbálok mindent, de semmi eredmény nincs eddig, csak annyi, hogy csökkentett módban működik. Víruskeresőt, CCleanert is lefuttattam, routert is próbáltam telefonról beállítani. Valamint korábban kiírt egy olyasmit, hogy egy hálózati protokoll hiányzik. Annak is utánajártam, de semmi nem változott. Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan tudnám "megjavítani az internetet"? Köszönöm előre is a segítséget!2016. ápr. 9. 16:52
1/7 P.O.C. válasza:
Próbáld meg ezt, nekem gyakran segített már:
Ha ez se, akkor más ötletem nincs, mint hogy újra kell húzni a Windowst.
2/7 anonim válasza:
-tűzfal/víruskereső
-3rd féltől származó program
wifi drivert ki lehet zárni, ha csökkentett módban megy. persze nem ártana tudni az oprendszer pontos típusát, esetleg hozz létre egy új fiókot, nézd meg azon megy-e, töröld a kapcsolatot, stb. De nekem a víruskereső a leggyanúsabb.
3/7 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy segít valamennyit, mert már kezdem feladni a reményt. Mindjárt ki is próbálom.
2016. ápr. 9. 16:58
4/7 A kérdező kommentje:
Az operációs rendszerem Windows 10 Pro(64 bit). Van másik fiók, szerintem azon sem működik, de megpróbálom.
2016. ápr. 9. 16:59
5/7 anonim válasza:
ja w10.. akkor vagy jó lesz, vagy nem. A nettel nekem is néha ratyiskodik laptopon, szóval lehet bukó.
6/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam a programmal valamit kezdeni, de nem oldotta meg a problémát. Másik fiókkal is ez a probléma, vírusirtót még nem néztem meg, de nem hiszem, hogy az lesz a probléma oka. Viszont, ha éppen internetezek normál módban, akkor felugrik 1x-2x egy usoclient.exe nevű program. Lefuttattam rajta a víruskeresést, de eddig semmi. Valakinek valami ötlet? Lehet, hogy a végén leszedek valahonnan egy win 10 telepítőt és bepipálom a telepítés helyett a javítás opciót.
2016. ápr. 9. 18:23
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtam vele sok mindent kezdeni, mivel semmi nem működött, szóval visszaállítottam alaphelyzetbe.
2016. ápr. 9. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!