Fél gigás gépen elfut a win7?
Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 16:20
21/26 A kérdező kommentje:
hogy meg lehet oldani, abban én is biztos vagyok. de ha nem értek azon a nyelven akkor ezzel nem sokra megyek. mivel 30 éve nem programoztam, s akkor se komolyan, csak basic nyelven értek. szóval egy basic szintaktikáju programranyelvre van szükség amiben benne van az egérkattintás parancs. persze ha ikonfelismerő is lenne benne, az még jobb lenne.
2016. nov. 6. 13:23
22/26 anonim válasza:
Bocs, azt nem tudtam pontosan, mire jó az AutoIt, csak azt láttam, hogy csak windowsra van, de ha van valami alternatív program linuxra, akkor az sem halott ügy.
Ha jól emlékszem, a bash script áll közelebb a basichez, a perl az inkább a c-re hasonlít, de nem bonyolult egyik sem, csak már én is régen csináltam.
23/26 anonim válasza:
Még mindig nem tudjuk MIT kellene automatizálni, pedig lehet, hogy egyszerűen megoldható volna Linuxon.
24/26 A kérdező kommentje:
weblapok adatait kell leolvasni.
de autoithez értek azért lenne jobb abban.
egy új nyelv kitapasztalása plusz idő.
2016. nov. 6. 15:01
25/26 anonim válasza:
Weblap adatainak olvasásához egy Bash is elég, ami pl. curl-lel letölti a lapot. Vagy parancssoros PHP, ami szintén könnyen összerakható.
26/26 A kérdező kommentje:
na de ha egyikhez se értek...
amúgy mi szólna mellette az autoittal szemben?
ha mondjuk mindhez értenék?
2016. nov. 6. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!