Fél gigás gépen elfut a win7?
Igaza van előzőnek.
Az a baj, hogy Pentium 2-t nem tudsz 4-re cserélni.
Nem vagyok benne biztos, procit még soha nem cseréltem, de
Letöltöd a CPU-Z-t: [link]
és a Package-nél megnézed, hogy milyen tokozása van
Ha nem egyezik a pentium 4-el (ami több, mint valószínű), akkor azt nem tudod fejleszteni.
Win7-ből még a 32 bites is épp csak eldöcög 1GB rammal. Kevesebbre asszem föl sem megy, de ha mégis, akkor kb olyan sebességű volna, hogy rákattintasz a start menüre, megebédelsz, megiszod a kávét, leugrasz a boltba egy doboz tejért, megnézed a híradót és utána már talán megjelenik a menü a gépen: ergo használhatatlan volna.
XP az megy 512MB rammal, de az sem lesz normális sebességű, csak ha mindent letiltasz rajta.
Ha 512MB a max memóriája, akkor az egy P2 vagy P3 gép, ami már eleve gyenge. Ha mindenképp ezt a matuzsálemet akarod használni, akkor tegyél rá egy XFCE felületű minimál Linuxot, annak elég lehet és ezerszer jobb, mint az XP, mert legalább nem megy rá vírus.
a fél giga rammot csak tippeltem. nem tudom lehet e p4 fél giga proccal.
a linuxon fut az autóit? mert ahhoz kell. eddig ott nem sikerült megoldani de ha lehetséges akkor az tényleg jó lenne. ha nem akkor marad az xp.
Hát linuxon wine-al próbálhatod meg, de így az se lesz gyorsabb. A legegyszerűbb egy XP-vel megpróbálni, de ne a szervizcsomag 3-at.
Esetleg egy Win2000-et lehet, nagy nehezen meg lehet oldani, hogy fusson rajta az újabb programok (ha írsz privátot majd, leírom hogyan), de ezt csak végső esetben akkor, ha az XP nem válik be.
AutoIT-nak sajna nincs Windows verziója, de lehet egy Bash vagy Perl scripttel megoldható, amit szeretnél, esetleg még grafikus felület sem kell, és akkor tényleg jó lesz a sebessége.
Mit akarsz automatizálni?
Mea culpa, úgy értettem nincs Linuxos verziója, csak Windows.
De biztos vagyok benne, hogy Linuxon is meg lehet oldani a kérdéses automatizálást, akár grafikus felület nélkül is. Tehát: mit szeretnél konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!