WoW ez miért van? Többi lent
Figyelt kérdés
Az a gond hogy Legionben van ez az új artifact weapon (Amrs warrior vagyok) és az lenne a gondom hogy olyan artifact traiteket kapok a küldikben amiket nem tudok használni Arms warinak Iron és Blood kéne de én stormot és firet kapok.... valami megoldás? :/ néztem videókat és ugyan abból a küldiből más artifact traiteket kapott ami iron és blood volt de én csak firet és stormot kapok mindig2016. szept. 29. 10:20
1/8 anonim válasza:
ezek szerint nem arms warriként questelsz....
2/8 A kérdező kommentje:
arms wari specen vagyok arms wari artifact weaponnal és rossz artifact reliceket kapok questban csak storm és fire semmi más és ezek fury relicek
2016. szept. 29. 10:53
3/8 A kérdező kommentje:
istenem már rohadt bosszantó
2016. szept. 29. 11:08
4/8 anonim válasza:
és meg van a fury weaponod egyégként?
5/8 A kérdező kommentje:
nincs
2016. szept. 29. 11:34
6/8 A kérdező kommentje:
még dungeonbol is ezeket a szar fire és stormot kapom
2016. szept. 29. 12:03
7/8 A kérdező kommentje:
akkora balf"sz vagyok :D a loot specem furyra volt állítva -.- de azért köszi a segítséget :D
2016. szept. 29. 12:31
8/8 anonim válasza:
ugye, hogy ugye:)))) a lényeg hogy jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!