Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Virtualbox-ba telepítettem...

Virtualbox-ba telepítettem egy windows server 2019-et, hogy tudok letölteni oda? Valami blokkolja a letöltéseket (nem a defender az, már kikapcsoltam de ugyanúgy blokkolja valami).

Figyelt kérdés
Virtualbox-ba telepítettem egy windows server 2019-et, a gazdagépen egy fájlmegosztó helyre feltöltöttem egy aktivátor progit hogy majd leszedem a win serverre és ott indítom. De minden letöltést blokkol valami, hiába kapcsolom ki a defendert akkor is valami blokkolja. Vagy esetleg valaki nem tud egy serialt ehhez a verzióhoz?

febr. 15. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Window szerver? Why? Fúj. Ha szerver akkor csak linux. Meg azzal nincs ilyen probléma.

Amúgy meg FTP és hasonló társai.

febr. 15. 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:
4-5000 egy Winserver kulcs bárhol.
febr. 15. 23:16
 3/3 anonim ***** válasza:

#1: Alapvetően egyetértek, 15 éve üzemeltetek szervereket, és önszántamból éles környezetben a Windows kb. az utolsó lenne, amit szerverre tennék. Viszont a kérdés nem erről szólt. ;)

Kérdező: legalább azt megírhattad volna, hogy mivel akartad letölteni? Gyanítom, az Edge igyekszik szabotálni azokat a letöltéseket, amik a Microsoft érdekeivel ellentétes célokat szolgálnak. Az aktivátorokat illene elfelejteni, ki tudja, mit csinálnak még a háttérben...

tegnapelőtt 09:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!