Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » SOS hogyan szerezhető vissza...

SOS hogyan szerezhető vissza az emailben?

Figyelt kérdés
A telefonomat gyári adatok visszaállításával kellett kezelnek mert valószínűleg vírusos volt. Viszont az emailembe nem tudok bejelentkezni mert kéri azt, hogy kattintsak az igen gombra a készüléken viszont ezt nem adja ki a telefonom. A gépen be vagyok jelentkezve mit tehetnék?
tegnap 04:16
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
"Próbálkozás máshogy"
tegnap 04:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a "próbálkozás máshogy" és akkor más lehetőségeket is adhat. Fontos hogy mindig abból a böngészőből próbáld, amelyen be vagy jelentkezve, vagy be szoktál lépni és ne töröld az előzményeket.
tegnap 04:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Nincs más opció a próbálkozás máshogynál, vagyis mindhez a telefon kell..
tegnap 04:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a gépen be vagy jelentkezve, akkor ott vagy jó tudod hagyni a bejelentkezést, vagy kikapcsolni a kétfaktoros hitelesítést. A Google fiókban keresgélj.
tegnap 08:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére nagy nehezen sikerült bejelentkezni. Valami olyasmit dobott fel már egy idő után az email, hogy szeretné a telefont ellenőrizni (Gondolom az ip cím, telefon fajtája) és valószínűleg arra jutottak, hogy ugyan arról az eszközről akarok bejelentkezni amelyről már máskor be voltam.
tegnap 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!