Mennyiért és hol szerezhetek be win10 pro 64 bit ujratelepítőt?
A Microsoft hivatalos weboldaláról elérheted:
A Microsoft oldaláról letöltöd a MediaCreationTool-t ami létrehozza az ISO képfájlt.
Igen, az licenc kulcs kerül pénzbe amivel aktiválni tudod az op.rendszert.
Ha a Windowst újratelepíted (és a régi Win aktivált volt), akkor nem is kell új licensz kulcs. A kulcs a hardverhez van hozzákapcsolva. Internetre csatlakozva újra aktiválja magát. Arra kell csak figyelni, hogy ugyanazt a verziót tedd fel (home/pro).
#3. Én egyszer telepítettem papírtasakos(!) W10-et lemezről, a kulcs egy névjegy méretű lekaparós lapon volt. A tulaj Németországban vette egy török számítógépboltban, és ragaszkodott hozzá hogy ezt tegyem a gépére... :)
#6Win10 COA matricát láttam már Brand gépen, de gyári Microsoft DVD-t Windows 10-hez még nem.
Mondjuk nem is lenne praktikus nincs USB-s ODD-m, sok gépbe meg nincs így problémás lenne mindig kiműteni a sajátomat, hogy telepítsek valakinek. 😃
#4 Igen a Microsoft oldaláról teljesen hivatalos gyári telepítő érhető el. Ha a windows aktiválva volt és nem cseréltél alaplapot akkor autómatikusan újra aktiválja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!