Megvalósítható az, hogy egy otthoni média szerveren elindítok egy lejátszást és azt a többi gépről tudom hallgatni és vezérelni?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy fájlmegosztás van a kis otthoni szerveremen, onnan meg tudom nyitni a fájlokat, de ha mondjuk átmegyek egy másik szobába, akkor az ottani gépen/lejátszón újból be kéne állítanom a lejátszást. Megoldható az, hogy a lejátszás mindig a szerveren folyik (akár több is párhuzamosan) és a többi gépen ezt a lejátszást tudom hallgatni és vezérelni?2016. szept. 16. 11:59
1/3 anonim válasza:
Elárulod nekünk, hogy a "kis otthoni szerver" alatt mit értesz?
Egyébként sima távoli asztallal már vezérelheted is bármelyikről, a hang is szólhat a kliens gépek hangszóróin.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem konkrét szerver, egy Gigabyte GB-BACE-3000-ről van szó. Egyébként az egyik szobában egy DIY Android alapú médialejátszó van (konkrétan egy régi tabletből tákolva), szóval valami Android barát megoldás kéne.
2016. szept. 16. 13:33
3/3 anonim válasza:
Androidra is letölthetsz rdm-et, csatlakozni fog ahova szeretnéd.
De ha a vindózé nem tetszik, akkor akármilyen vnc. Pl RealVnc szerver a "szerveredre", VncView-erek a windowsos kliensekre, van adroidos verziója is a playen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!